Survivor: Το έκτακτο συμβούλιο και η μεγάλη ψηφοφορία δημοτικότητας

11.06.2018
Survivor: Το έκτακτο συμβούλιο και η μεγάλη ψηφοφορία δημοτικότητας
Για ένα έπαθλο άνεσης διαγωνίστηκαν χθες οι δυο ομάδες, όμως ο Σάκης Τανιμανίδης τους κρατούσε μια έκπληξη, για αργότερα.

Στον στίβο του αγωνίσματος, οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-8 και να απολαύσουν τη διανυκτέρευση σε μια υπερπολυτελή βίλα, που τόσο είχαν ανάγκη ύστερα από τις συνεχόμενες ήττες που τους "στοίχειωναν".

Αμέσως μετά το παιχνίδι όμως, οδηγήθηκαν μπροστά στον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος είχε συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο για να τους ανακοινώσει τα... νεότερα.

Αυτό που μάθαμε λοιπόν ήταν πως και οι 10 παίκτες, από εκείνη τη στιγμή ετέθησαν σε μια 48ωρη ψηφοφορία ώστε το κοινό να ψηφίσει τον αγαπημένο του, όπως είχε γίνει και στο περσινό Survivor, οπότε οι παίκτες δεν ήταν τελείως απροετοίμαστοι.

Μέχρι τον τελικό θα πρέπει να φύγουν ακόμη 6 παίκτες ώστε να φτάσουν μόνο 4 στον τελικό και οι εβδομάδες που μένουν, δε φτάνουν. Οπότε υπάρχει άλλος τρόπος.

Όλοι οι παίκτες θα μπουν σε μια συνολική κατάταξη δημοτικότητας. Μετά από τον αγώνα ασυλίας, η ομάδα που θα χρειαστεί να βγάλει υποψήφιους θα το κάνει και ανάμεσα στους δυο που θα επιλέξει θα φύγει εκείνος που βρίσκεται χαμηλότερα στην κατάταξη αυτή.

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα από το συμβούλιο με τις οδηγίες, αλλά και τα όσα είπαν όλοι οι παίκτες απευθυνόμενοι προς το κοινό τους.