Καρέ καρέ η τηλεοπτική κόντρα της ημέρας - Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε έξαλλος

18.06.2018
Καρέ καρέ η τηλεοπτική κόντρα της ημέρας - Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε έξαλλος
Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη έχουμε παρακολουθήσει μεταξύ άλλων επικούς καβγάδες και παράλληλα πολλές αποχωρήσεις.

Κάτι τέτοιο παρακολουθήσαμε και το πρωί της Δευτέρας. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου και ο Βασίλης Κικίλιας από τη ΝΔ. Όλα άρχισαν όταν ο πρώτος αναφερόμενος βεβαίως στο επίμαχο θέμα του ονοματολογικού των Σκοπίων, έκανε λόγο για "ιδεολογία Ψαροκώσταινας" προκαλώντας την έντονη αντίδραση του τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ. Ο κος Κικίλιας τον κάλεσε να το πάρει πίσω και όταν δεν το έκανε, πέταξε το μικρόφωνο κι έφυγε σε έξαλλη κατάσταση από το studio.

Η «πρωινή σφαγή» εκτός από τους χιλιάδες τηλεθεατές είχε και απλούς θεατές τους υπόλοιπους καλεσμένους του πάνελ. Μιλάμε για τους Γιάννη Κουτσούκο από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και Κωνσταντίνο Κατσίκη από τους ΑΝΕΛ.
Η φράση που έβαλε φωτιά στον αέρα ήταν:

«Το θέμα είναι ότι πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ιδεολογία ότι βράζουμε στο ζούμι μας. Και αυτή την ιδεολογία της Ψαροκώσταινας, ότι καλά τα Σπόπια θα μας πάρουν τη Θεσσαλονίκη», είπε ο Στέλιος Κούλογλου.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς