Survivor: Η αποχώρηση έκπληξη, τα σπασμένα δόντια και η επόμενη μέρα [video]

22.06.2018
Survivor: Η αποχώρηση έκπληξη, τα σπασμένα δόντια και η επόμενη μέρα [video]
Βραδιά αποχώρησης η χθεσινή και όλα παιζόταν ανάμεσα στους δυο τελευταίους υποψήφιους από την ομάδα των Μαχητών, που έχασαν τον προχθεσινό αγώνα της ασυλίας, τον Νικόλα Αγόρου και την Εύη Σαλταφερίδου.

Αρχικά, το έπαθλο για το οποίο αγωνίστηκαν σήμερα οι δυο ομάδες ήταν πολύ ιδιαίτερο και αφορούσε σε μια βόλτα με αυτοκίνητα που θα απολάμβαναν οι νικητές, καθώς και γεύσεις από γαλλική κουζίνα.

Ο αγώνας έληξε με σκορ 10 - 7 υπέρ των Διασήμων και ήταν εκείνοι που απόλαυσαν τη στιγμή... Ιδού και το σχετικό βίντεο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα βέβαια το ενδιαφέρον όλων συγκέντρωσε ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος χτύπησε και έσπασε δυο δόντια, τραυματισμός ο οποίος του άφησε ένα -έστω και προσωρινό- ψεύδισμα...

Λίγο αργότερα, όλοι οι παίκτες συναντήθηκαν στο συμβούλιο όπου ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που θα αποχαιρετούσε το παιχνίδι.

Ήταν η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία στην κατάταξη δημοφιλίας "τερμάτισε" μετά τον Νικόλα Αγόρου, οπότε και έχασε... Η κατάληξη αυτή αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς από τους θαυμαστές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όμως το δέχτηκαν ως γεγονός.

Και βέβαια, η στιγμή που όλοι περίμεναν ήρθε. Με την αποχώρηση της Εύης, η ομάδα των Μαχητών έμεινε με τρεις άντρες, χωρίς καμιά γυναίκα. Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, λοιπόν, που προβλήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού επεισοδίου είδαμε τι θα συμβεί στον "επόμενο τόνο".

"Το παιχνίδι από σήμερα γίνεται ατομικό" ανακοίνωσε ο Σάκης σε όλους τους παίκτες και ένα ακόμη βήμα προς την τελική ευθεία έγινε.. Ιδού και το τρέιλερ..