Survivor: Ποιος παίκτης κέρδισε πρώτος το εισιτήριο για τους 4 του τελικού;

27.06.2018
Survivor: Ποιος παίκτης κέρδισε πρώτος το εισιτήριο για τους 4 του τελικού;
Ξεχωριστή βραδιά η χθεσινή για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς τα πράγματα αρχίζουν να "ξεκαθαρίζουν".

Τα αγωνίσματα συνεχίζουν να είναι ατομικά και πάντα κερδίζει ένας άντρας και μια γυναίκα που απολαμβάνουν το έπαθλο με ακόμη έναν παίκτη της επιλογής τους.

Χθες νικητές ήταν η Κατερίνα και ο Ηλίας που επέλεξαν τον Πάνο και τη Βιργινία αντίστοιχα. Το έπαθλο, βέβαια ήταν πολύ ξεχωριστό αυτή τη φορά καθώς η ελληνική τετράδα, θα συναντούσε τις ανάλογες του τουρκικού και κολομβιανού παιχνιδιού και θα απολάμβαναν ένα λουκούλειο γεύμα, μαγειρεμένο από τον θρυλικό τούρκο σεφ Νusret, γνωστό στο ελληνικό κοινό από το περσινό παιχνίδι.

Τα όποια σχόλια περιττεύουν. Όσοι δεν παρακολούθησαν χθες, ιδού το απολαυστικό δείπνο με πρωταγωνιστές τους έλληνες παίκτες!

Αμέσως μετά όμως τα πράγματα σοβάρεψαν και οι παίκτες έπαιξαν για τη μία από τις τέσσερις θέσεις στον τελικό. Με τον Πάνο και τον Νικόλα εκτός, βέβαια, λόγω τραυματισμών, το εισιτήριο παίχτηκε ανάμεσα στον Ηλία και την Κατερίνα, που αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι μνήμης... Η Κατερίνα ήταν αυτή που κέρδισε τελικά με σκορ 5-2 και ιδού το τελευταίος πόντος που κέρδισε καθώς και ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε..

Με την αφορμή, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου 5 μυστικά που μάθαμε από τον Τούρκο σεφ Νουσρετ για να γίνει το κρέας νόστιμο & τρυφερό! από την εμφάνισή του στο περσινό Survivor..