Εκτός Survivor ο Γιάννης Τσίλης -Η προκλητική αντίδραση του Αγόρου [video]

29.06.2018
Εκτός Survivor ο Γιάννης Τσίλης -Η προκλητική αντίδραση του Αγόρου [video]
Βραδιά αποχώρησης η χθεσινή και καθώς απομένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι τον τελικό, η σημασία της είναι μεγαλύτερη. Όπως και η συναισθηματική φόρτιση που προκαλεί.

Υποψήφιοι ήταν ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα από την ομάδα των Διασήμων, ο Πάνος, που ψηφίστηκε από τη Μελίνα η οποία είχε κερδίσει τη μία ατομική ασυλία και ο Τσίλης τον οποίο υπέδειξε ο Ηλίας, προφανώς βάσει στρατηγικής.

Με βάση τη λίστα δημοτικότητας που είχε δημιουργηθεί πριν από μερικές εβδομάδες, λοιπόν, ο παίκτης που ήταν πιο χαμηλά στις ψήφους ήταν ο Γιάννης Τσίλης ο οποίος και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, εν μέσω δακρύων από τους συμπαίκτες του.

Πιο έντονες ήταν οι αντιδράσεις της Βιργινίας -η οποία είναι γενικώς πολύ ευσυγκίνητη- και της Κατερίνας η οποία είχε αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση με τον δημοφιλή αθλητή, ο οποίος ξεχώρισε με το χαμηλών τόνων προφίλ και το ήθος που επέδειξε σε όλο το παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή, εντύπωση έκανε η αντίδραση του Νικόλα Αγόρου, την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που αποχωρεί.

Άνθρωπος, βέβαια, είναι και χάρηκε που εκείνος παραμένει, αλλά θα μπορούσε ίσως να έχει συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του κάπως περισσότερο...

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης και τον "αντίο" του Τσίλη. Στη φωτογραφία επάνω, η αλλαγή του παίκτη από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδί μέχρι την τελευταία του μέρα 5,5 μήνες μετά δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον σχόλιο!