Εκτός Survivor ο Πάνος και τα δάκρυα των Μαχητών [video]

04.07.2018
Εκτός Survivor ο Πάνος και τα δάκρυα των Μαχητών [video]
Ο μάλλον πιο ταχύς παίκτης του παιχνιδιού για φέτος αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνινκο χθες σε ένα συμβούλιο που τα είχε όλα.

Και οι τρεις εναπομείναντες Μαχητές ήταν υποψήφιοι χθες και τελικά, με βάση τη συνολική κατάταξη όλων των παικτών όπως αυτή είχει προκύψει από τη μεγάλη ψηφοφορία του κοινού τον περασμένο μήνα, στο παιχνίδι συνεχίζουν ο Νικόλας και ο Ηλίας.

Δυο τους πια απέναντι σε μια τετράδα Διασήμων -με την Κατερίνα Δαλάκα μόνη "επιζήσασα" της αρχικής ομάδας- προχωρούν προς το τέλος σε μια τελική ευθεία όπου παρά τον ατομικό της χαρακτήρα διατηρεί ακόμη έντονα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Η πίεση είναι μεγάλη και φαίνεται ότι οι παίκτες δεν το αντέχουν. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ο Ηλίας Γκότης που ξέσπασε σε λυγμούς λίγο πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ενώ είχει προηγηθεί ακόμη μια φορά αντιπαράθεση ανάμεσα στις ομάδες.

Ιδού και το απόσμασμα.

Ο Σάκης ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν ακόμη δύο αποχωρήσεις μέχρι τα ημιτελικά και αυτές θα γίνουν επίσης με βάση την κατάταξη που έχουν οι παίκτες μετά την 48ωρη ψηφοφορία του κοινού. Αρα ακόμη το τηλεοπτικό κοινό δεν εκφέρει γνώμη εκ νέου.

Το συμβούλιο συνεχίστηκε και μεταξύ των όσων ακούστηκαν μάθαμε ότι οι παίκτες θεωρούν ότι το τελικό ζευγάρι θα είναι η Κατερίνα και ο Νικόλας, ως οι δυο πιο έντονες προσωπικότητες του παιχνιδιού. Για να δούμε...

Στη συνέχεια, υπήρξε ακόμη περισσότερη ένταση καθώς

Σκουπίζοντας τα δάκρυα που είχε χύσει νωρίτερα, ο Πάνος άκουσε από το στόμα του Σάκη Τανιμανίδη ότι αποχωρεί από το παιχνίδι και με το κεφάλι ψηλά είπε το "αντίο" του για να επιστρέψει στην πατρίδα.

Στο βίντεο που ακολουθεί η στιγμή της ανακοίνωσης και η αποχώρηση του Πάνου.