Survivor: Οι νέοι υποψήφιοι και ο... νικητής!

05.07.2018
Survivor: Οι νέοι υποψήφιοι και ο... νικητής!
Ακόμη μια βραδιά υποψηφιότητας χθες και σου δίνουμε μια ευκαιρία να μαντέψεις ποιοι βγήκαν στη... σέντρα!

Ναι... Σίγουρα το βρήκες. Οι εναπομείναντες Μαχητές, Νικόλας Αγόρου και Ηλίας Γκότσης είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες.

Στον αγώνα για την ασυλία κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα -η οποία, άραγε, γιατί αγωνίζεται ακόμη στερώντας από κάποιον άλλο τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τη θέση του στο παιχνίδι, αφού έχει ήδη κερδίσει τη δική της στην τετράδα δεν μπορούμε να αντιληφθούμε! Τέλος πάντων. Οι κανόνες είναι κανόνες..

Η Κατερίνα νίκησε, οι Διάσημοι ψήφισαν τον Νικόλα μέσω της διαδικασίας της ψηφοφορίας και εκείνη υπέδειξε τον Ηλία. Πάει και αυτό...

Σήμερα θα μάθουμε ποιος είναι αυτός που φεύγει ενώ έχει σημασία να υπογραμμίσουμε την αίσθηση που έχουν οι παίκτες από μέσα.

Στο τελευταίο συμβούλιο οι Διάσημοι εξέφρασαν την πεποίθηση πως ο τελικός θα "παιχτεί" ανάμεσα σε Κατερίνα και Νικόλα, οι οποίοι έχουν τις πιο έντοντες προσωπικότητες και θεωρούν ότι αυτό κερδίζει τον κόσμο.

Οι διαρροές όμως, δεν αναφέρουν τον Αγόρου στην τελική τετράδα, αλλά τον Γκότση. Διάβασε και τα υπόλοιπα ονόματα εδώ.

Κατά τα άλλα, η Εύη Σαλταφερίδου [φωτό κάτω], πρώην παίκτρια και των δύο ομάδων, η οποία, ως γνωστόν έχει αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε το TV Εθνος ποιον "βλέπει" για νικητή. Και η απάντησή της ήταν εξής, σαφέστατη τοποθέτηση:

«Πιστεύω ότι το 'Survivor' θα το κερδίσει η Κατερίνα. Θα ήθελα όμως να το κερδίσει ένας από τους Μαχητές, ο Ηλίας ή ο Νικόλας. Είναι πραγματικοί μαχητές στη ζωή και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τα λεφτά».