Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε και ποιος κέρδισε το αυτοκίνητο

06.07.2018
Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε και ποιος κέρδισε το αυτοκίνητο
Ακόμη μία αποχώρηση χθες για τον τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ -η προτελευταία για την ακρίβεια- και μαζί ένα τεράστιο έπαθλο.

Για ένα πολύ ξεχωριστό έπαθλο έπαιζαν οι έξι εναπομείναντες παίκτες του Survivor: ένα αυτοκίνητο. Πέρσι, νικητής σε αυτή τη διαδικασία ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Φέτος, το "παιχνίδι" παίχτηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ηλία Γκότση -ακόμη μία φορά- με την ελληνίδα αθλήτρια, που φαίνεται να "σαρώνει' τα πάντα στο διάβα της να κερδίζει τελικά!

Στο συμβούλιο που ακολούθησε ειπώθηκαν αρκετά μεταξύ των οποίων ξεχώριζε η πεποίθηση των περισσότερων Διασήμων ότι παρότι ο Ηλίας είναι πιο σταθερός αγωνιστικά, ο Νικόλας είναι το φαβορί. Τον "βλέπουν" μάλιστα ήδη απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα στον τελικό.

Το κοινό όμως τους διέψευσε καθώς ο Νικόλας Αγόρου ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε. Όλοι έδειξαν να ξαφνιάζονται, εκτός από τον ίδιο, ο οποίος, όπως είπε, "το έλεγε στον Ηλία ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει".

"Γεμάτος" αποχωρεί από παιχνίδι, όπως είπε, τονίζοντας ότι ελπίζει όλα όσα είχε ονειρευτεί να μπορέσει να τα πραγματοποιήσει έξω από αυτό.

Δες το συμβούλιο του νησιού στο βίντεο που ακολουθεί