Survivor: Τα δυο ονόματα του μεγάλου τελικού και το... χλιαρό νερό! [video]

13.07.2018
Survivor: Τα δυο ονόματα του μεγάλου τελικού και το... χλιαρό νερό! [video]
Δεύτερος ημιτελικός, απευθείας μετάδοση από το άλσος Βεΐκου χθες βράδυ με την Κατερίνα, τον Ηλία και τη Μελίνα να έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για το επόμενο, μεγάλο, τελευταίο βήμα, σήμερα.

Μπεν Χουρ ημιτελικός ο χθεσινός, παρουσία όλων των παικτών που πέρασαν από το παιχνίδι εκτός του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου που έχει "ανοιχτά" νομικά ζητήματα με την παραγωγή και ήταν αναμενόμενο ότι θα απουσιάζει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τα αδύνατα δυνατά να δώσει πνοή στη χθεσινή βραδιά και φυσικά ανταπόκριση υπήρχε μεγάλη, όμως σε καμμία περίπτωση δεν θύμησε την αντίστοιχη περσινή. Ήταν όλα κάπως πιο... χλιαρά φέτος. Ε, όπως και να το κάνουμε... Ντάνος δεν υπάρχει!

Και για του λόγου το αληθές, ιδού το βίντεο με τη είσοδο των τριών φιναλίστ στον χώρο και ακριβώς μετά το αυτό με την είσοδο το Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ύστερα από μια τεράστια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, βίντεο και συζητήσεις, ήρθε η ώρα της ανκοίνωσης των αποτελεσμάτων, που έφεραν τον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα στον σημερινό τελικό.

Στα βίντεο που ακολουθούν οι στιγμές των δύο ανακοινώσεων.