Mega-λες στιγμές: To πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega με παρουσιάστρια τη Λιάνα Κανέλη! [Video]

11.10.2018
Mega-λες στιγμές: To πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega με παρουσιάστρια τη Λιάνα Κανέλη! [Video]
Σήμερα ταξιδεύουμε στο μακρινό 1989 και συγκεκριμένα στις 20 Νοεμβρίου όταν δηλαδή εξέπεμψε για πρώτη φορά το Μεγάλο Κανάλι.

Η Λιάνα Κανέλη κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα και καλείται να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του πρώτου ιδιωτικού σταθμού της χώρας.

Το σήμα αρχής του δελτίου πέφτει και η νεαρή δημοσιογράφος λέει:

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Παρακολουθείτε το πρώτο δελτίο ειδήσεων, της πρώτης μέρας λειτουργίας, του πρώτου μη κρατικού σταθμού τηλεοράσεως, δηλαδή του mega channel.

Δείτε το ιστορικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: 29 χρόνια Mega: 15 κωμωδίες που απλά δεν θέλουμε να δούμε σε άλλο κανάλι! [Video]

Αναμφίβολα είναι μία σημαντική στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης ειδικά σε αυτή τη χρονική στιγμή που έχει αρχίσει και επισήμως η αντίστροφη μέτρηση. Μετά και από την απόρριψη των προσφυγών των εργαζομένων και της διοίκησης του σταθμού, το Συμβούλιο της Επικρατείας υιοθέτησε πλήρως την απόφαση του ΕΣΡ περί οριστικού κλεισίματος. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως τις επόμενες ημέρες το ΣτΕ θα αποστείλει την τελική απόφασή στο ΕΣΡ καθώς και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Στη συνέχεια το ΕΣΡ θα κληθεί να ενημερώσει τη DIGEA η οποία με τη σειρά της θα ενημερώσει την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ για την οριστική διακοπή του σήματος.

Το πρώτο σήμα του Mega:

Ένα είναι το σίγουρο, βρισκόμαστε στο Mega-λο φινάλε μιας Mega-λης ιστορίας!

Γιώργος Μουλάς