Η Julia Roberts είπε το μεγάλο «Ναι»: Η απρόσμενη αλλαγή στην καριέρα -και στο look της [video]

24.10.2018
Η Julia Roberts είπε το μεγάλο «Ναι»: Η απρόσμενη αλλαγή στην καριέρα -και στο look της [video]
Μετά την Nicole Kidman στο «Big Little Lies», τον Sean Penn στο «The First» και τον James Franco στο «The Deuce», άλλο ένα μεγάλο όνομα του Hollywood δοκιμάζει την τύχη του στην τηλεόραση. H πάλαι ποτέ «Pretty Woman» πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά «Homecoming»!

E, ναι, Julia Roberts, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε να σε παρακολουθούμε γιατί μάλλον κανείς δεν θυμάται πότε ήταν η τελευταία εμφάνισή σου (ως guest) σε τηλεοπτική σειρά. Αλλά εμείς βρήκαμε ότι είχε παίξει σε ένα επεισόδιο από τα «Friends» το 1996, σε ένα ακόμα του «Μiami Vice» το 1988, και σε 2 επεισόδια του «Murphy Brown» το 1998, όπου υποδυόταν τον εαυτό της.

Στις 21 Ιουλίου, η 50χρονη ηθοποιός μοιράστηκε ένα teaser στο Instagram για την τηλεοπτική σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει με τίτλο «Homecoming», αφήνοντας μας με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Το πλήρες trailer δημοσιοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, δίνοντάς μας μια εκτεταμένη ματιά στο ψυχολογικό θρίλερ και μια ματιά στο υπόλοιπο cast - που περιλαμβάνει τους Stephan James, τον Bobby Cannavale, την Sissy Spacek και άλλους, ενώ είδαμε μια "άλλη" Julia Roberts [φωτό επάνω]

Διάβασε επίσης: Julia Roberts: Χρωστά το υπέροχο χαμόγελό της σε ένα υλικό που όλες έχουμε στην κουζίνα μας

Στη σειρά του Amazon Prime Original, η Roberts υποδύεται την Heidi Bergman, μια υπάλληλο στο Homecoming Transitional Support Center (Κέντρο Μεταβατικής Υποστήριξης), που βοηθάει τους στρατιώτες να επιστρέψουν στην πολιτική ζωή. Κάποια στιγμή αποχωρεί από τη δουλειά της. Χρόνια αργότερα, όταν ένας ελεγκτής του Υπουργείου Άμυνας έρχεται να ρωτήσει την Heidi γιατί εγκατέλειψε τη μονάδα Homecoming, εκείνη αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι υπάρχουν περισσότερα στην υπόθεση από όσα πίστευε η ίδια. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου και ήδη έχουμε πάρει θέσεις. Δες το τελευταίο τρέιλερ και μπες και εσύ στο κλίμα!