MEGA: Η ώρα του «μαύρου» και η τελευταία αιχμηρή ανακοίνωση των εργαζομένων!

24.10.2018
MEGA: Η ώρα του «μαύρου» και η τελευταία αιχμηρή ανακοίνωση των εργαζομένων!
Το Μεγάλο κανάλι θα περάσει και επίσημα στην τηλεοπτική ιστορία μετά από τρία χρόνια που πορευόταν ως ακυβέρνητο καράβι.

Βρισκόμαστε μερικές μόνο ώρες πριν πέσει το «μαύρο» μετά βεβαίως και την επιστολή που απέστειλε το Συμβούλιο της Επικρατείας στο Εθνικό Συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης. Το ΕΣΡ από την πλευρά του έχει ήδη αποστείλει την απόφαση στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων με τελικό παραλήπτη την DIGEA, η οποία με τη σειρά της θα τραβήξει τον "διακόπτη" για να σβήσει οριστικά ο επί σειρά ετών Νο1 τηλεοπτικός σταθμός της χώρας. Ο νόμος 4496/2017 εξάλλου που από 5/10 επικαλείται το ΣτΕ ορίζει το εξής: «Στην περίπτωση μη συμμετοχής ή απαράδεκτης ή ανεπιτυχούς συμμετοχής τηλεοπτικού σταθμού σε προκηρυχθείσα διαδικασία αδειοδότησης επιβάλλεται κατά δέσμια αρμοδιότητα ο τερματισμός λειτουργίας του μετά την τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας, χωρίς να καταλείπεται στάδιο εκτίμησης των κατ' ιδίαν περιστάσεων». Οι εργαζόμενοι που πάλεψαν με θεούς και δαίμονες για τρία ολόκληρα χρόνια, μάζεψαν τα κομμάτια τους και συνέταξαν και εξέδωσαν μία ακόμη ανακοίνωση. Ίσως αυτή να είναι και η τελευταία τους.

Δείτε ακόμη: 29 χρόνια Mega: 15 κωμωδίες που απλά δεν θέλουμε να δούμε σε άλλο κανάλι! [Video]

Διαβάστε το κείμενο που μοιράστηκαν μαζί μας μέσω facebook στο οποίο γνωστοποιούν πως το μαύρο θα πέσει σύντομα.

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ MEGA ;;;; ⬅️

Αφιερώστε μας μερικά λεπτά διαβάζοντας τα παρακατω:

Θα το δούμε όλοι μαζί μέχρι την Παρασκευή το βράδυ. Για πάνω απο 2 1/2 χρόνια οι λίγοι που απέμειναν εργαζόμενοι του MEGA έμεναν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και βρίσκονταν σ ενα <<ΖΩΝΤΑΝΟ-ΝΕΚΡΟ>> κανάλι. Το MEGA εξέπεμπε χωρίς νεο προγραμμα, χωρίς ειδησεις, χωρίς τιποτα. ΜΟΝΟ ΜΕ (Ε) ΕΛΛ. ΣΕΙΡΩΝ & ΕΚΠΟΜΠΩΝ. Αυτό οπως καταλαβαίνετε ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.
Ολοι στα sites & τα blogs γράφουν το ίδιο. Οτι ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ θα υπάρχει στις τηλεοράσεις σας το MEGA. Διοτι το ΕΣΡ εχει ήδη ενημερώσει την DIGEA για να ρίξει το σήμα & να έρθει το μαύρο.
Εμείς ως σελίδα Προώθησης Προγράμματος & οι άνθρωποι που απέμειναν:

α) Δεν έχουμε λάβει κάποιο επίσημο χαρτί για αυτο το κακο που επερχεται. Δεν θα θέλαμε ούτε δάκρυα να χύσουμε όπως ουτε κι εσεις οι τόσα χρονια τηλεθεατές του, ουτε θυμό, ουτε οργή ουτε τίποτα. Καμιά ματαια μοιρολατρία. Δεν έχει πια κανενα νόημα ''να κλαιμε πανω απο χυμενο γαλα''. Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδη ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα ''μεγάλα κεφαλια'' (μέτοχοι) του. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ και δεν εχουν καμια τυψη. Πέταξαν στα σκουπίδια το παρελθόν πολλων, οσων μεγαλωσαν με το 1ο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (20/11/1989) και σε ηλικία και σε τηλεθεάσεις.
Ο Θεος βλέπει & κρίνει.

ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/10 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ MEGA τα τινά είναι 2...

Ολοκληρη η ανακοίνωση τους παρακάτω:

Δείτε ακόμη: Mega-λες στιγμές: To πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega με παρουσιάστρια τη Λιάνα Κανέλη! [Video]

Γιώργος Μουλάς