OpenTV: Η πρώτη μέρα, οι πρεμιέρες, η τηλεθέαση και οι άρον άρον αλλαγές στο πρόγραμμα! [Βίντεο]

25.10.2018
OpenTV: Η πρώτη μέρα, οι πρεμιέρες, η τηλεθέαση και οι άρον άρον αλλαγές στο πρόγραμμα! [Βίντεο]
Ανοίξανε και μας περιμένουνε αλλά τι αέρας φύσηξε στην πρεμιέρα;

Πρεμιέρα για το πολυαναμενόμενο και πολυδιαφημιζόμενο εγχείρημα του Ιβαν Σαβίδη στην τηλεοπτική πραγματικότητα. Λίγο πριν από τις 19:00 η όπως πάντα εντυπωσιακή Έλλη Στάη «καλησπέρισε» το τηλεοπτικό κοινό σε ένα ιδιαίτερο τηλεοπτικό πλατό. Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια, στο τιμόνι των ειδήσεων παρουσιάζοντας εκτός από την τρέχουσα επικαιρότητα και το νέο κανάλι. Οι τηλεθεατές σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen παρακολούθησαν το πρώτο δελτίο ειδήσεων σε ποσοστό 11,4% στο γενικό και 13,2% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε ακόμη: MEGA: Η ώρα του «μαύρου» και η τελευταία αιχμηρή ανακοίνωση των εργαζομένων!

Η Έλλη Στάη στο πρώτο δελτίο!

Τι ακολούθησε;

Στις 20:00 τη σκυτάλη πήρε η Αθηναΐς Νέγκα με την εκπομπή «Κουζίνα για δύο». Όπως φάνηκε, στην κουζίνα παρέμειναν όντως τουλάχιστον δύο άτομα αφού οι τηλεθεατές επέλεξαν να παρακολουθήσουν κάτι άλλο δίνοντας στη μαγειρική εκπομπή ποσοστό μόλις 5,4%!

Στην primetime ζώνη οι δυσκολίες ήταν ακόμη πιο πολλές με τον «Πρίγκιπα της φωτιάς» δια χειρός Γιώργου Κυρίτση να περιορίζεται στο 5.5%! Το νέο εγχείρημα του Πάνου Κοκκινόπουλο «Ου φονεύσεις» δεν είχε διαφορετική αντιμετώπιση από τους τηλεθεατές, έφτασε στο 5.7%!

Αλλαγές στο πρόγραμμα:

Τις πρώτες πρεμιέρες του σταθμού ακολούθησε ένα δελτίο τύπου για αλλαγές στο πρόγραμμα. Όπως φαίνεται όσα είπε η Έλλη Στάη στην πρεμιέρα για λάθη και προβλήματα, βγαίνουν αληθινά αφού καμία ενημερωτική εκπομπή δεν θα κάνει πρεμιέρα τελικά σήμερα όπως είχε ανακοινωθεί. Η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα ενώ η εκπομπή Τop story στις 5/11!

Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργου.

Με το λαμπερό της χαμόγελο και με σκηνικό που δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα σε πρωινό μαγκαζίνο, η Κατερίνα Καινούργιου είπε την πρώτη της «καλημέρα».

Δείτε το βίντεο:

To Opentv άνοιξε και μας περιμένει... Περιμένουμε κι εμείς να δούμε, μιας και κάτι διαφορετικό δεν είδαμε, αν όντως θα επιβεβαιωθεί το σλόγκαν τους πως σύντομα η τηλεόραση θα ξαναβρεί τον εαυτό της.

Γιώργος Μουλάς