Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του ΑΝΤ1 στο MEGA: "Ανταγωνιστήκαμε, κερδίσαμε, χάσαμε..."

29.10.2018
Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του ΑΝΤ1 στο MEGA: "Ανταγωνιστήκαμε, κερδίσαμε, χάσαμε..."
MEGA θα λείψεις σε όλους. MEGA σε ευχαριστούμε όλοι".

Το μαύρο που έπεσε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο μεγάλο κανάλι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στους εργαζόμενους και τους πρωταγωνιστές που πέρασαν από την οθόνη του όσο και στον απλό κόσμο.

Δείτε ακόμη: 29 χρόνια Mega: 15 κωμωδίες που απλά δεν θέλουμε να δούμε σε άλλο κανάλι! [Video]

Ακόμη και ο ΑΝΤ1 υποκλίθηκε στον μεγάλο του αντίπαλο το Mega λίγες ώρες μετά το μαύρο, αποδεικνύοντας πως πάνω απ΄όλα στην τηλεόραση υπάρχει σεβασμός. Ο ΑΝΤ1 είναι ο δεύτερος κατά σειρά ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που λειτούργησε επί ελληνικού εδάφους μόλις ένα μήνα μετά το Mega το 1989! Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των δύο σταθμών και όπως ήταν αναμενόμενο, το κανάλι του Αμαρουσίου έστειλε και αυτό με τη σειρά του το δικό του μήνυμα.

Το συγκινητικό "αντίο" του ΑΝΤ1 στο ΜEGA προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το βράδυ της Κυριακής ενώ σήμερα το πρωί το είδαμε και στο «Καλημέρα Ελλάδα». Η Ρίτσα Μπιζόγλη με τρεμάμενη φωνή έδωσε την πάσα στο συγκινητικό βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

29 χρόνια πριν ξεκινήσαμε μαζί, πορευτήκαμε πλάι-πλάι, αλλά και ο ένας απέναντι στον άλλο. Ανταγωνιστήκαμε, συνεργαστήκαμε, κερδίσαμε, χάσαμε, όλα στο πρόγραμμα. MEGA θα λείψεις σε όλους. MEGA σε ευχαριστούμε όλοι".

Γιώργος Μουλάς