Τηλεοπτικό Βατερλώ: H μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που κόστισε 2.000.000 και κάνει 5% τηλεθέαση!

02.11.2018
Τηλεοπτικό Βατερλώ: H μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που κόστισε 2.000.000 και κάνει 5% τηλεθέαση!
Έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός...

Απανωτά φαίνεται να είναι τα χαστούκια για τον Ιβαν Σαββίδη και την δική του "ανοιχτή τηλεόραση" αφού τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης αποδεικνύουν καθημερινά πως η συγκεκριμένη τηλεόραση μόνο ανοιχτή δεν είναι. Μέχρι στιγμής ελάχιστες είναι οι εκπομπές του Open TV που πέρασαν τη βάση με τις περισσότερες να παραμένουν σε απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης. Τα μονοψήφια ποσοστά δίνουν και παίρνουν με τα τηλεοπτικά πηγαδάκια να σχολιάζουν πως το νέο τηλεοπτικό μαγαζί είναι ένα καζάνι που βράζει.

Δείτε ακόμη: My style rocks: Πρώην παίκτρια «κατακεραυνώνει» παραγωγή, κριτές και Σπυροπούλου!

Ανάμεσα στις πολλές τηλεοπτικές εκπομπές που είδαμε (ή μάλλον δεν είδαμε) στο νέο κανάλι είναι και το Project Runaway που παρουσιάζει η πανέμορφη Ευαγγελία Αραβανή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.gr η συγκεκριμένη εκπομπή μαζί με το Nomads του ΑΝΤ1 που φέτος έχει ανάλογη πορεία, αποτελούν τις πιο ακριβές της σεζόν. Το Project Runaway δικαίως έγινε ο εφιάλτης του Ιβάν Σαβίδη, με κόστος που αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ και με τηλεθέαση που σπάνια μέχρι τώρα ξεπέρασε το 5%. Ένα Project που προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στόχο έχει να αναδείξει τον κορυφαίο σχεδιαστή της χώρας μας.

Η Ευαγγελία Αραβανή πάντως που έχει περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις, χαίρει της εκτίμησης τόσο του Open όσο και της διευθύντριας Ψυχαγωγικού προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Για την ιστορία να σας πούμε πως το κόστος του Nomads ξεπερνάει τα 6.000.000!

Γιώργος Μουλάς