Η MEGA-λη ανατροπή: Θα δώσει ο ΑΝΤ1 «φιλί ζωής» στο MEGA για να το επαναφέρει στη ζωή;

06.11.2018
Η MEGA-λη ανατροπή: Θα δώσει ο ΑΝΤ1 «φιλί ζωής» στο MEGA για να το επαναφέρει στη ζωή;
Η σεζόν ξεκίνησε με σημαντικές ανατροπές στον τηλεοπτικό χάρτη οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστούν.

Από τη μία το άνοιγμα του OpenTV και το «Mαύρο »της 28 Οκτωβρίου στο Mega και από την άλλη το πάντρεμα Alpha - Star με την εξαγορά του πρώτου από την Motor Oil. Ο ΣΚΑΙ συνεχίζει να παραμένει απτόητος στην κορυφή της τηλεθέασης ενώ και νέοι καναλάρχες φαίνεται να μπαίνουν στο παιχνίδι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε φάκελο για τη 6η άδεια σταθμού εθνικής εμβέλειας και έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο του σημαντικό εγχείρημα.

Δείτε ακόμη: 29 χρόνια Mega: 15 κωμωδίες που απλά δεν θέλουμε να δούμε σε άλλο κανάλι! [Video]

Το πολυσυζητημένο «μαύρο» στο Μεγάλο κανάλι από την Digea προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα. Πλέον ο σταθμός παίζει διαδικτυακά καθώς επίσης και μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες, Νova και Cosmotetv.

Ο ΑΝΤ1 «ανασταίνει» το Mega!

Κανείς δεν θα ξεχάσει τον ξεχωριστό αποχαιρετισμό του ΑΝΤ1 στο Mega που κατάφερε δικαίως να γίνει Viral. 'Ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο που τελικά μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Η νέα τηλεοπτική βόμβα θέλει το κανάλι του Αμαρουσίου να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και εκτός από το πολυπόθητο αρχείο του Μega να επιθυμεί να αποκτήσει και το σήμα-brand name του σταθμού. Όλα αυτά με σκοπό το Μega να επιστρέψει δριμύτερο μέσα από τις ελεύθερες πλατφόρμες εκεί δηλαδή που τώρα υπάρχει το μικρό αλλά αξιόλογο «αδερφάκι» του ΑΝΤ1, το Μακεδονία TV.

Εξάλλου ο όμιλος ΑΝΤ1 έπραξε άμεσα καθώς το Μακεδονία TV εκπέμπει πανελλαδικά αφού ήταν ο μοναδικός σταθμός που άλλαξε εγκαίρως το πρόγραμμά του και έγινε θεματικό κανάλι.

Εν αναμονή των εξελίξεων!

Γιώργος Μουλάς