Survivor 3: Tα πρώτα λαμπερά πρόσωπα που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

15.12.2018
Survivor 3: Tα πρώτα λαμπερά πρόσωπα που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο
Επιστρέφει για να κάνει τη διαφορά και να φέρει για ακόμη μία σεζόν την πολυπόθητη πρωτιά στον ΣΚΑΙ.

Το Survivor Ελλάδα Τουρκία κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Φεβρουάριο με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Στόχος της εταιρίας παραγωγής να υπάρξει αυτή τη φορά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές. Ως εκ τούτου τα αγωνίσματα θα αποκτήσουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και τα πρόσωπα θα πρέπει να είναι αναγνωρίσιμα και δυνατά ώστε οι τηλεθεατές να ταυτιστούν μαζί τους.

Δείτε ακόμη: Meghan και Harry: Μα είναι αυτή φωτογραφία για χριστουγεννιάτικη κάρτα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, θα δούμε αλλαγές στα έπαθλα, στις πίστες των αγωνισμάτων αλλά και στα μέτρα ασφαλείας με σκοπό να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος όπως τυχόν «ανταλλαγές» για τροφή.

Οι παίκτες;

Βαθιά το χέρι στην τσέπη επιθυμεί να βάλει φέτος ο Acun Ilicali ώστε τα πρόσωπα να είναι οι καλύτερες επιλογές. Πολλοί έχουν δεχτεί πρόταση μέχρι τώρα και παρά το γεγονός πως το κανάλι κρατάει χαμηλούς τόνους ήδη ακούγεται πως βαλίτσες ετοιμάζουν: ο Κώστας Καραφώτης και η Έλλη Παπαγγελή. Πρόταση δέχτηκε επίσης η Ειρήνη Κολιδά, η Σοφία Παθέκα, η Ζόζεφιν αλλά και η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού. Στο τιμόνι του Survivor Πανόραμα θα δούμε όπως όλα δείχνουν τη Μπάγια Αντωνοπούλου ενώ άγνωστος παραμένει ο ρόλος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η οποία χωρίς αμφιβολία ήταν η πρωταγωνίστρια του Survivor 2.

Γιώργος Μουλάς