Νέα εκπομπή για τον Άκη Πετρετζίκη, όμως όχι στην Ελλάδα!

05.09.2019
Νέα εκπομπή για τον Άκη Πετρετζίκη, όμως όχι στην Ελλάδα!
Κατενθουσιασμένος είναι ο δημοφιλής μάγειρας που υπήρξε ο πρώτος Έλληνας Master Chef. Και δικαιολογημένα!

Ο Άκης Πετρετζίκης πρόκειται να συμμετάσχει στη μαγειρική εκπομπή Ready Steady Cook, που θα προβληθεί το 2020 από το BBC One και τα νέα έγιναν γνωστά από τον ίδιο μέσα από αναρτήσεις του στα social media ως εξής:

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή που επιστρέφεισ την τηλεόραση το BBC One με νέο παρουσιαστή, τον Celebrity MasterChef finalist Rylan Clark-Neal.

Στην αντίστοιχη ανάρτηση του καναλιού για την εκπομπή όπου παρουσιάζονται όλοι οι σεφ που θα συμμετάσχον, διαβάζουμε τα εξής για τον Άκη:

%PHOTΟ3%

«Ο Άκης ανακάλυψε ότι η αληθινή του αγάπη ήταν η μαγειρική ενώ σπούδαζε λογιστικά. Έναν χρόνο αφού είχε πάρει το πτυχίο του, έγινε ο πρώτος Έλληνας νικητής του MasterChef και αργότερα έγινε Chef στο Avenue Bistro του Michel Roux. Από τότε έχει γίνει πρώτο όνομα στην ελληνική τηλεόραση, με δικά του μαγειρικά σόου ενώ έχει φιλοξενήσει και την ελληνική έκδοση του Ready Steady Cook. Έχει τη δική του σειρά μαγειρικής, τα δικά του προϊόντα διατροφής και το δικό του (δίγλωσσο) κανάλι YouTube. Πρόκειται για έναν σεφ που δεν φοβάται την πρόκληση».

Αναμένουμε και καλή επιτυχία!