Γιάννης Κουκουράκης: Ο Κωνσταντής από τις «Άγριες Μέλισσες» στην παρθενική του εμφάνιση 10 χρόνια πριν στο Mega!

24.10.2019
Γιάννης Κουκουράκης: Ο Κωνσταντής από τις «Άγριες Μέλισσες» στην παρθενική του εμφάνιση 10 χρόνια πριν στο Mega!
Ο Κωνσταντής Σεβαστός, ο κακός στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο προσκήνιο αλλά αν νομίζεις ότι τον βλέπεις για πρώτη φορά είσαι γελασμένος.

Ο κατά κόσμον Γιάννης Κουκουράκης έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να φτάσει μέχρι εδώ. Ο ηθοποιός έχει το ρόλο που θεωρείται από τους "κακούς" της ιστορίας και γι΄ αυτό είχε δηλώσει: «Αυτό που υπάρχει σ' αυτή την υπόθεση είναι ότι κανείς δεν είναι αμιγώς καλός ή αμιγώς κακός.». Ο ίδιος μάλιστα έκανε και μια αλλαγή στην εμφάνισή του, προκειμένου να παίξει στη σειρά, αφού χρειάστηκε να κουρευτεί και να ξυριστεί. Όπως είπε: «Στα κάστινγκ για τη σειρά είχα μακρύ μαλλί και μούσια. Όταν μου είπαν ότι είναι σειρά εποχής, σκέφτηκα ότι θα είναι όλα μια χαρά με τα μαλλιά και τα μούσια. Μου λένε "θα πρέπει να κουρευτείς", αλλά δεν μου πέρασε απ΄το μυαλό, νόμιζα πολύ λίγο. Ήταν μεγάλη αλλαγή. Άλλοι μου έλεγαν "τι ωραίο!" και άλλοι μου έλεγαν "πώς είσαι έτσι;".»

Δείτε ακόμη: Η Κάτια Δανδουλάκη έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες»; Ανατροπές, αποκαλύψεις και απρόσμενες... απειλές [video]

Ο Γιάννης Κουκουράκης που φέτος «χτυπάει» και θεατρικά στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» του Γιώργου Καπουτζίδη, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση 10 χρόνια πριν μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο ηθοποιός είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στο σήριαλ «Χαρά Αγνοείται» που ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega τον Ιανουάριο του 2009. Ο τηλεοπτικός Σπύρος τότε, ήταν το αγόρι της Χαράς και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Παράλληλα ήταν και ο λόγος για τον οποίο ήρθαν σε ρήξη η Χαρά με την ξαδέλφη της με την τελευταία να φτάνει στο έγκλημα.

Στην ίδια σειρά πρωταγωνίστησε και ο Παύλος Ορκόπουλος o οποίος στις Άγριες Μέλισσες υποδύεται το Νέστορα Αγραφιώτη.

Δείτε παρακάτω στο 7:55

Γιώργος Μουλάς