Μεγάλο κανάλι: Ποιες είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες για την Mega-λη επιστροφή;

06.11.2019
Μεγάλο κανάλι: Ποιες είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες για την Mega-λη επιστροφή;
Πανηγύρι και έντονος προβληματισμός.

Ένα Megaλο party έχουν στήσει τα τελευταία 24ωρα οι εναπομείναντες εργαζόμενοι του Mega μετά την ανακοίνωση περί εξαγοράς του σήματος και της ταινιοθήκης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Alter ego. Στα πλαίσια της γιορτινής ατμόσφαιρας που επικρατεί στο στρατόπεδο των εργαζομένων, δημιουργήθηκε και ένα βίντεο που προαναγγέλλει ουσιαστικά τη μεγάλη επιστροφή του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας.

Στο βίντεο που ανέβασαν στο κανάλι τους στο Youtube, υποστηρίζουν ότι το Mega θα εκπέμψει εκ νέου στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 20 Νοεμβρίου. Ημερομηνία γενεθλίων του μεγάλου καναλιού καθώς στις 20/11/1989 εξέπεμψε για πρώτη φορά. Ωστόσο η σκέψη αυτή φαντάζει κάπως ουτοπική, καθώς ο χρόνος που απομένει ως τότε είναι ελάχιστος. Η πιθανότερη ημερομηνία για την επιστροφή του Mega είναι η 31η Δεκεμβρίου του 2019. Μέχρι τότε και το OneΤV θα παραμείνει εκτός πανελλαδικής εμβέλειας με διαδικτυακή όμως παρουσία αλλά και μετάδοση από τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να αγόρασε ταινιοθήκη και σήμα έναντι 33.999.999 ευρώ ωστόσο έχει να διαχειριστεί ένα επιπλέον πρόβλημα. Το ζήτημα που έχει προκύψει έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα σειρών κυρίως αυτών που προέρχονται από ξένα σενάρια καθώς για την προβολή θα χρειαστεί η συγκατάθεση του εκάστοτε δημιουργού.

Δείτε ένα ακόμη βίντεο που δημιουργήθηκε:

Γιώργος Μουλάς