Άγριες Μέλισσες: Ο έρωτας Κωνσταντή και Δρόσως λήγει πριν καν αρχίσει; - Ο ρόλος του Τάκη και του Μελέτη [video]

11.01.2021
Άγριες Μέλισσες: Ο έρωτας Κωνσταντή και Δρόσως λήγει πριν καν αρχίσει; - Ο ρόλος του Τάκη και του Μελέτη [video]
Πριν καλά καλά αντιληφθούμε ότι ο Κωνσταντής και η Δρόσω έγιναν ζευγάρι, καλούμαστε να δεχτούμε τον χωρισμό τους;

Ο Κωνσταντής ξετρελάθηκε με τη Δρόσω, ανέλαβε να τη σώσει από τον κατήφορο της Τρούμπας, την έφερε πίσω στο Διαφάνι και εκφράζοντας τον έρωτά του, την κέρδισε. Ή έτσι φάνηκε καθώς πολύ γρήγορα μοιράστηκαν μια νύχτα μαζί.

Εκεί που περιμέναμε όμως να δούμε πού θα πάει αυτό το ειδύλλιο, ήρθε στο χωριό ο Τάκης. Και η τράπουλα ανακατεύτηκε ξανά! Το ραντεβού της επόμενης μέρας δεν έγινε ποτέ και ο Κωνσταντής έμεινε με τα ερωτηματικά του.

Σήμερα [11/1/2020] θα δούμε τη συνέχεια -και, όπως φαίνεται, το τέλος- της σχέσης αυτής, που επισφραγίζεται με ένα... χαστούκι!

"Φαίνεται ότι δεν έβγαλες ποτέ την Τρούμπα από πάνω σου", θα πει ο Κωνσταντής, τη στιγμή που ο Μελέτης τους παρακολουθεί όμως. Και, φυσικά, θα αντιδράσει μόλις καταλάβει ποια είναι η γυναίκα για την οποία ο ξάδελφός του τα τίναξε όλα στον αέρα.

Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Τα spoilers θέλουν το ζευγάρι να μη χωρίζει. Παρά τα όσα συμβαίνουν, ο Κωνσταντής επιμένει στον έρωτά του και μάλιστα μιλά γι' αυτόν στου γονείς του, οι οποίοι είναι 'ένα βήμα πριν από τη συγκοπή". Ο μεν Δούκας γιατί μαθαίνει την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο, η δε Μυρσίνη γιατί βλέπει μπροστά το ενδεχόμενο να κάνει νύφη και την τρίτη αδελφή Σταμίρη!

Αναμένουμε για εξελίξεις.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο:

  • Το σχέδιο της Ελένης, που θα οδηγήσει τον Βόσκαρη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, φαίνεται να ναυαγεί.
  • Στον Συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή από το χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα, που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου. Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο;
  • Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη.
  • Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του.
  • Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες.