Survivor: Η απουσία της Κάτιας Ταραμπάνκο, η νέα παίκτρια, η ομάδα που νίκησε και οι τσακωμοί

11.01.2021
Survivor: Η απουσία της Κάτιας Ταραμπάνκο, η νέα παίκτρια, η ομάδα που νίκησε και οι τσακωμοί
Ένα πολύ έντονο επεισόδιο το χθεσινό.

Με την αποχώρηση της Αγγελικής Λαμπίρη οι ισορροπίες έχουν αλλάξει μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και μεταξύ των παικτών των Διάσημων. Ο Περικλής Κοδυλάτος, για παράδειγμα ξέσπασε υπέρ της παίκτριας που έφυγε και υπέρ των γυναικών γενικότερα και κατά της Κάτιας, η οποία στέκεται, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, απέναντι στις υπόλοιπες γυναίκες της ομάδας του.

«Δεν έπρεπε να φύγει η Αγγελική όπως είπε το αστέρι, η Κάτια. Υπάρχει πολύ ψέμα στην ομάδα μας. Δεν μπορείς να λες ότι σε ψηφίζω αγωνιστικά και να ψηφίζεις μία γυναίκα. Και στην επόμενη ψηφοφορία να είσαι πάλι ανάμεσα σε δύο γυναίκες. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες δηλαδή; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλοι τους άντρες δηλαδή τους βλέπει μια χαρά; Το λέω ανοικτά. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση που είναι ενάντια των γυναικών. Εγώ τις σέβομαι και πιστεύω ότι είναι ο φορέας της ζωής. Είναι απαράδεκτο και αδιανόητο όλο αυτό», είπε, μεταξύ άλλων, ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα:

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ανακοινώθηκε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο δεν ένιωθε καλά και οδηγήθηκε στην κλινική για να εκτιμηθεί η κατάστασή της. Αναμένουμε τα νεότερα λοιπόν!

Στην ομάδα των Διάσημων μπήκε ακόμη μία παίκτρια χθες. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, γνωστή και ως "γαζέλα της Μυκόνου" έφτασε, χθες, στον Άγιο Δομίνικο, ενώ, η αλήθεια είναι πως την περιμέναμε νωρίτερα, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου. Η νέα παίκτρια του «Survivor 4» διατηρεί ένα στούντιο ομορφιάς και ως δημοσιογράφος και παρουσιάτρια έχει πάρει συνέντευξη από αρκετούς Έλληνες και ξένους celebrities που έχουν βρεθεί στο νησί των Ανέμων. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά, αυτή τη στιγμή, τους 150.000 followers.

Στο στρατόπεδο των Μαχητών πάλι, τα πράγματα είναι έντονα καθώς οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες λόγω των προμηθειών, τις οποίες πρότειναν να μοιράσουν επίσης στα δυο. Μεγάλη ένταση στο νησί των Μαχητών οι οποίοι παρά τη νέα νίκη που κέρδισαν (Ναι, η ομάδα αυτή κέρδισε και χθες) δε φαίνεται να τα βρίσκουν μεταξύ τους.