Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένα απρόσμενο πρόβλημα υγείας ηρωίδας ανατρέπει όλες τις εξελίξεις

01.02.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένα απρόσμενο πρόβλημα υγείας ηρωίδας ανατρέπει όλες τις εξελίξεις
Και εκεί που μερικά πράγματα -όχι ευχάριστα, απαραίτητα- έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους, έρχονται τα πάνω, κάτω!

Στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις παίζουν οι εύθραυστες σχέσης Νικηφόρου, Ασημίνας και Δρόσως, μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της τελευταίας στην Τρούμπα.

Έξαλλος, ο Νικηφόρος, λέγεται ότι θα απαγορεύσει στη Δρόσω να βλέπει τον Σέργιο, με την απόφαση αυτή να φέρνει άλυσιδωτές αντιδράσεις.

Τα πράγματα όμως εξελίσσονται και σε άλλα επίπεδα στο Διαφάνι και όπως, αποκάλυψε πριν από λίγο στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Μίχας, θα υπάρξει τεράστια ανατροπή στη σχέση της Μυρσίνης και του Δούκα.

Το ισχυρό ζευγάρι των Σεβαστών περνά πολύ δύσκολες στιγμές τελευταία και αυτό δεν είναι μυστικό. Ζουν ήδη διαφορετικές ζωές παρότι μοιράζονται ακόμη την ίδια στέγη.

Ο καιρός, όμως δεν είναι σύμμαχός τους και ο Δούκας ανακοινώνει επίσημα στη Μυρσίνη ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο. Αυτό το γνωρίζαμε ήδη. Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, και μάθαμε σήμερα, είναι ότι στο άκουσμα της τελεσίδικης απόφασης του Δούκα, η Μυρσίνη καταρρέει, στην κυριολεξία.

Η μητέρα των Σεβαστών μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι εξετάσεις δεν είναι ξεκάθαρες. Η υγεία της βελτιώνεται όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν το όποιο πρόβλημα φεύγει αμέσως.

Με τις εξελίξεις αυτές, ο Δούκας αποφασίζει να παγώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου όμως η αγωνία για την υγεία της Μυρσίνης συνεχίζεται. Τι έχει συμβεί άραγε.

Αυτό περιμένουμε να το δούμε..

Προς το παρόν, ας δούμε τι να περιμένουμε στο σημερινό [1/2/2021] επεισόδιο της σειράς:

Η Ελένη προχωρά την καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού.
Ο Νικηφόρος σοκάρεται με την αποκάλυψη για το παρελθόν της Δρόσως και ενημερώνει την Ασημίνα πως η συμφωνία χαλάει και ότι η αδελφή της δεν θα ξαναπλησιάσει το παιδί.
Η Δρόσω μαθαίνει για την καινούρια καταστροφή που προκάλεσε ο Τάκης και όλοι φοβούνται πως το νέο είναι θέμα ωρών να κάνει τον γύρο του Διαφανίου.
Η σχέση του Άγγελου και του Νέστορα κλονίζεται ύστερα απ’ τις αποκαλύψεις για τον Κυπραίο, ενώ η άφιξη της Ζωρζέτ γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών, αλλά προκαλεί μεγάλη ζήλεια στη Πηνελόπη.
Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο και στης Ελένης.