Survivor: Η πολυπόθητη νίκη για τους Κόκκινους ήρθε - Η νέα παίκτρια και ο πρώτος Μπλε υποφήφιος προς αποχώρηση [video]

02.02.2021
Survivor: Η πολυπόθητη νίκη για τους Κόκκινους ήρθε - Η νέα παίκτρια και ο πρώτος Μπλε υποφήφιος προς αποχώρηση [video]
Ύστερα από 8 νίκες σερί της μπλε ομάδας, οι Κόκκινοι κέρδισαν, επιτέλους το τοτέμ της ασυλίας!

Με σκορ 10-7 κέρδισε το αγώνισμα της ασυλίας η κόκκινη ομάδα και οι χαρά των παικτών δεν περιγράφεται. Λίγο νωρίτερα και καθώς, όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός, δεν υπήρχε ισορροπία στις γυναίκες των ομάδων, η Κόκκινοι υποδέχτηκαν ακόμη μία παίκτρια, την Καρολίνα Ζακλίνα Καλύβα, η οποία αποδείχτηκε... "θησαυρός" στον στοίβο των αγωνισμάτων!

Νικές πήραν επίσης η Ανθή και ο Τριαντάφυλλος ενώ η ήττα αυτή των Μπλε δεν τους έδωσε την ευκαιρία να σπάσουν το ρεκόρ των 9 σερί νικών που έχει καταγραφεί στε παιχνίδια Survivor.

Την ατομική ασυλία κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος και αργότερα θα κλιθεί να δώσει ένα όνομα υποψηφίου αν χάσει ξανά η ομάδα του.

Στο Συμβούλιο πάντως, η ώρα της ψηφοφορίας ήρθε για τους Μπλε αυτή τη φορά, οι οποίοι ψήφισαν τη Βαλέρια Χοψονίδου προς αποχώρηση.

Όσο για το επόμενο επεισόδιο; Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι εντάσεις θα είναι τεράστιες στο επόμενο συμβούλιο και θα έχουν μπλε χρώμα αυτή τη φορά, με πρωταγωνίστρια, όπως φαίνεται, την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία χαρακτηρίζεται κολοτούμπας", "κουτοπόνηρη" και "διπρόσωπη" (μεταξύ άλλων) από τις συμπαίκτριές της.