«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Επανασύνδεση για ένα παράνομο ζευγάρι στο Διαφάνι - Η κρυφή νύχτα πάθους

04.02.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Επανασύνδεση για ένα παράνομο ζευγάρι στο Διαφάνι - Η κρυφή νύχτα πάθους
Η κρυφή νύχτα πάθους και όλα όσα θα φέρει αυτή στη συνέχεια.

Άνω κάτω η ζωή των ηρώων της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη ακόμη μία φορά. Η Δόμνα μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της, ο Δούκας ζητά διαζύγιο από τη Μυρσίνη, όμως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εκείνη βάζει φρένο στα σχέδιά του, ο Βόσκαρης δέχεται απειλές κατά της ζωής του, ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω και αυτά είναι μόνο μερικά από τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά στο Διαφάνι.

Στο "Πρωινό" σήμερα το πρωί, ακούσαμε ένα νέο spoiler που αφορά στη ζωή των ηρώων μας. Σύμφωνα με τον Αλεξη Μίχα, λοιπόν, ο Μελέτης αρνείται τον έρωτα της Ζορζέτ η οποία δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά αναγκάζεται να το δεχτεί. Ο Μελέτης, βέβαια, πήρε αυτή την απόφαση γιατί η καρδιά του είναι ακόμη δοσμένη στην Πηνελόπη, παρότι ξέρει ότι δεν θα έπρεπε ούτε να το σκέφτεται.

Προφανώς, όμως, και η Πηνελόπη δεν έχει ξεπεράσει τα αισθήματά της για εκείνον και οι δυο τους περνούν μια νύχτα πάθους, την οποία προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή από όλους. Και το κάνουν, όμως, αν βασιστούμε σε παλιότερο spoiler, σύμφωνα με το οποίο η Πηνελόπη μένει έγκυος και δεν μπορεί να είναι σίγουρη για την πατρότητα του παιδιού της, τα πράγματα περιπλέκονται σίγουρα.

Μέχρι να μάθουμε τα νεότερα, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Νέστορας αποφασίζει να θυσιαστεί για να σώσει την Ελένη, όμως θα έχει ουσία η πράξη του; Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους. Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη που έμπλεξε με τον Βόσκαρη. Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα και στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης θα γίνει και η αποκάλυψη. Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη και την ίδια στιγμή, Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ. Πώς θ’ αντιδράσει η Πηνελόπη;