«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη και ο Λάμπρος παντρεύτηκαν - Η πρώτη φωτογραφία της νύφης και του γαμπρού

06.02.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη και ο Λάμπρος παντρεύτηκαν - Η πρώτη φωτογραφία της νύφης και του γαμπρού
Το ντοκουμέντο μοιράστηκε η Ντέπυ Γκολεμά, η οποία δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έιναι φανατική θαυμάστρια της σειράς.

Φαίνεται ότι έχοντας περάσει από 40 (και λίγα λέμε) κύματα, ο μεγάλος έρωτας της "Ελένης Σταμίρη" και του "Λάμπρου Σεβαστού" στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 θα φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την αποκάλυψη έκανε η Ντέπυ Γκολεμά μέσα από ανάρτηση στο Facebook, όταν μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σκηνής του γάμου, που, όπως αποκάλυψε η ίδια, πραγματοποιήθηκαν χθες. Τη φωτογραφία έλαβε, όπως εξήγησε στη ραδιοφωνική της εκπομπή στα Parapolitika.gr σήμερα το πρωίαπό μια διαδικτυακή της φίλη που εντόπισε το συνεργείο στο Πάρκο Τρίτση και, φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία.

Η λήψη είναι, προφανώς, από κάποιο διάλειμμα όπου η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Γκοτσόπουλος δροσίζονται με ένα ποτηρι νερό. Ιδού και "Βίον Ανθρόσπαρτον" ευχόμαστε μαζί με όλους τους θαυμαστές της σειράς που περιμένουν αυτή την εξέλιξη από την αρχή της σειράς.

Σημειώνουμε δε, κάτι άλλο που είπε η Ντέπυ Γκολεμά, περιγράφοντας μια δεύτερη φωτογραφία που έλαβε αλλά δεν μοιράστηκε. Κάτι που είδε και της έκανε εντύπωση. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που βρέθηκαν στο γύρισμα λοιπόν, κοστουμαρισμένος μάλιστα, ήταν και ο "Γιάννος" -κατά κόσμον Ιωνάννης Αθανασόπουλος- ο οποίος, ως γνωστόν, δεν ζει πια.

Την εξήγηση, βέβαια, έδωσε η ίδια η δημοσιογράφος η οποία πληροφορήθηκε ότι την ίδια μέρα γυρίστηκαν κι άλλες σκηνές, σε μερικές από τις οποίες, προφανώς, εμφανίζεται ξανά και ο μικρός αδελφός του "Λάμπρου".

Για την ιστορία, ο "Γιάννος", όντως επιστρέφει για λίγο στο Διαφάνι και ιδού οι αποδείξεις με μια ανάρτηση του ίδιου του Ιωάννη Αθανασόπουλου. Ο "Γιάννος" και η "Δρόσω" για πάντα μαζί!!!

Όσο για τις υπόλοιπες εξελίξεις; Αν τα spoilers επιβεβαιωθούν, το τέλος του Βόσκαρη δεν αργεί, ενώ ακόμη ένας γάμος θα φέρει χαρά στο Διαφάνι.