Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος παίρνει την Ασημίνα και τον Σέργιο και φεύγουν από το Διαφάνι

09.02.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος παίρνει την Ασημίνα και τον Σέργιο και φεύγουν από το Διαφάνι
Σε ακραίες καταστάσεις οδηγούνται, ακόμη μία φορά, οι οικογένειες Σεβαστού και Σταμίρη.

Οι εξελιξεις αναμένονται καταιγιστικές στη συνέχεια των επεισοδίων για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, με τα spoilers να μιλούν ήδη για τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου, το διαζύγιο της Μυρσίνης και του Δούκα και το φρικτό τέλος του Βόσκαρη,

Σήμερα είχαμε μια ακόμη αποκάλυψη, για το μέτωπο Ασημίνας-Νικηφόρου, που δεν περιμέναμε.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή "Ευτυχείτε!" σήμερα [9/2/2021] το πρωί, η Ασημίνα και η Δρόσω θα συμμαχήσουν για να κρατήσουν τον μικρό Σέργιο μακριά από τους Σεβαστούς, αλλά αυτή η συμμαχία δεν θα διαρκέσει πολύ. Ο Νικηφόρος δεν βλέπει με καλό μάτι τη σχέση της γυναίκας του με την αδελφή της και την παίρνει, μαζί με το παιδί και πηγαίνουν στο Παρίσι, στο σπίτι της Ανέτ. Μπορεί να φεύγουν, όμως τα γεγονότα (που για ακόμη μια φορά θα τους προσπεράσουν) θα τους φέρουν πίσω στο Διαφάνι κακήν κακώς.

Προς το παρόν, ιδού τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η εξαφάνιση της Σοφούλας και του Βόσκαρη προκαλεί αναστάτωση στο χωριό. Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα στήσουν παγίδα στον Συνεταιρισμό και την ημέρα που ετοιμάζονται να υπογράψουν το καινούριο καταστατικό, αποφασίζει να διαλύσει τη σκευωρία του αδελφού του. Θα καταφέρει να πείσει και τους υπόλοιπους; Ο κρυφός δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή θα πέσει στην αντίληψη κάποιου, που είναι γνωστός για τους μπελάδες που προκαλεί. Η σχέση του Μελέτη και της Ζωρζέτ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Η Μυρσίνη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Δούκα για τον γάμο τους, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πληροφορηθούν απ’ τον Αλέξη, μια τεράστια ανατρεπτική εξέλιξη.