Survivor: Ο Πάνος Καλλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι - Ιδού τι είπε για την απόφασή του [video]

15.03.2021
Survivor: Ο Πάνος Καλλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι - Ιδού τι είπε για την απόφασή του [video]
Μείον ένας παίκτης για την μπλε ομάδα καθώς ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε χθες ότι αποχωρεί από το παιχνίδι και αυτό το κάνει για την ομάδα, όπως εξήγησε μεταξύ άλλων.

Στο χθεσινό επεισόδιο [14/3/2021] είδαμε κάτι το οποίο είχε μέχρι ένα σημείο, προαναγγελθεί και από τον ίδιο τον παίκτη. Ο Πάνος Καλλίδης δεν αντέχει άλλο, πιστεύει ότι δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει στην ομάδα και αποφάσισε να επιστρέψει στη ζωή του, όπου τον περιμένουν με αγάπη.

Συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου, τον οποίο, για την ιστορία κέρδισαν οι Μπλε, ο Πάνος Καλίδης ανακοίνωσε την απόφασή του.

«Μετά από πολλές μέρες σκέψης κι αϋπνίας θέλω να πω κάποια πράγματα σε αυτό το παρεάκι. Είχα μάθει μέχρι σήμερα στην ζωή μου να χρησιμοποιώ για όπλα το ταλέντο, την καλοσύνη και με αυτά έκανα κάτι έξω. Εδώ μέσα είναι άχρηστα και δεν μπορείς να αγωνιστείς με αυτά. Πρέπει να είσαι δυνατός, σκληρός και να φέρνεις πόντους. Δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα κι αυτό με στενοχωρεί πάρα πολύ.
Ο κόσμος με ψήφισε γιατί θέλει να με βλέπει ως Πάνο αλλά νομίζω ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που θα πάνε για το έπαθλο κι έχουν τα φόντα. Εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω, μην γελιόμαστε. Ήρθα για την εμπειρία κι απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ αλλά έφτασα στο σημείο να αδικώ κάποιους ανθρώπους. Έφτασα στα όρια μου. Είμαι καλλιτέχνης, πατέρας, σύζυγος, εραστής και φίλος και μετά από όλα αυτά και ζητώντας συγγνώμη από κάποιους που έχω στενοχωρήσει, αποφάσισα ότι πρέπει να αποχωρήσω», είπε, μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Ιδού και το σχετικό απόσπασμα: