Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ρίχνει μια "βόμβα" στο χωριό - Τι θα δούμε σήμερα [16/3/2021]

16.03.2021
Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ρίχνει μια "βόμβα" στο χωριό - Τι θα δούμε σήμερα [16/3/2021]
Ακραίες καταστάσεις ακόμη μία φορά το Διαφάνι

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 με τις εξελίξεις να "τρέχουν" σε καταιγιστικούς ρυθμούς.

Στο σημερινό επεισόδιο και ενώ τα spoilers έχουν φανερώσει την αλήθεια για τη σχέση Βόσκαρη και Δούκα αλλά και για τη γυναίκα από το παρελθόν που θα σώσει την Ελένη, περιμένουμε τα εξής:

Η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθεση της Χατζίδου, η οποία επέστρεψε στο προσκήνιο. Άγωνστος, όμως, ο δρόμος που που θα επιλέξει για να πορευτεί. Θα υπερισχύσει, γι’ ακόμα μια φορά, το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεων;

Ύστερα από απίστευτη πίεση, ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθειά της, την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη. Πώς θα αντιδράσει η Ανέτ;

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση.

Η Δόμνα θα βρεθεί απέναντι από μια αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει, ενώ η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό. Σε λίγο, όλοι θα μάθουν την αλήθεια για τον γιο της!

Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει!