Survivor: Υποψήφιος και ο Γιώργος Κοψιδάς - Ιδού γιατί ζήτησε ο ίδιος να προταθεί και τι είπε για τον Τριαντάφυλλο

17.03.2021
Survivor: Υποψήφιος και ο Γιώργος Κοψιδάς - Ιδού γιατί ζήτησε ο ίδιος να προταθεί και τι είπε για τον Τριαντάφυλλο
Ποιοι είναι συνολικά οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Ακόμη μία ήττα για την κόκκινη ομάδα, η οποία έθεσε τρεις παίκτες της στη διάθεση του κοινού. Από την πρώτη ψηφοφορία, υποψήφιος είχε προκύψει ο Τριαντάφυλλος και χθες είχαμε ακόμη μία ψηφοφορία που έφερε δίπλα του τη Μαριάνθη.

Μετά την ψηφοφορία ήρθε η ώρα για τη Νικολέτα, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για αυτή την εβδομάδα να υποδείξει τον τρίτο παίκτη προς αποχώρηση και εκείνη "έδειξε" τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε ότι, στην ουσία, της είχε ζητήσει ο ίδιος να το κάνει.

Ο Γιώργος είναι vegan, πράγμα που, πρακτικά, σημαίνει ότι δεν καταναλώνει κανένα τρόφιμο ζωικής προέλευσης. Αυτό το γεγονός του έχει προκαλέσει τεράστια αδυναμία και μαζί με τα 20 κιλά που έχει χάσει από την αρχή του παιχνιδιού νιώθει την υγεία του να κλωνίζεται σοβαρά. Έχει ακουστεί ότι ο αρχηγός των Κόκκινων παρουσιάζει συμπτώματα αστάθειας και πάρα πολύ χαμηλή πίεση, ενώ οι φήμες τον ήθελαν να ετοιμάζεται για τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση του παιχνιδιού.

Εντύπωση βέβαια, έκαναν χθες και τα όσα είπε ο Γιώργος Κοψιδάς για τον συμπαίκτη και συνυποψήφιό του για αποχώρηση, Τριαντάφυλλο, με τον οποίο, όπως τόνισε, υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ήθελε να είχε την παραμικρή σχέση. "Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει", είπε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος.

«Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο. Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media». Τα λογια του Γιώργου Κοψιδά για τον Τριαντάφυλλο προκαλούν εντύπωση