«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη μεθάει και το Twitter "γλεντάει" [video]

19.05.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη μεθάει και το Twitter "γλεντάει" [video]
«Χαμός» θα γίνει σήμερα (19/5/2021) στης Βιολέτας!

Οδεύοντας προς το τέλος της δεύτερης σεζόν οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 έχουν βαλθεί να μας "τρελάνουν". To θρίλερ με τα spoilers συνεχίζεται και το πρόσωπο του Κωνσταντή βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες.

Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται ένας μικρός "χαμός" σε πολλά μέτωπα καθώς, όπως διαβάζουμε "η νύχτα θα βαφτεί με αίμα". Η πρώτη από τις τρεις δολοφονίες που έχει "δώσει" η "Ρίζω", κατά κόσμον Ελένη Καρακάση, μάλλον θα συμβεί απόψε, την ίδια στιγμή που στο καφενείο της Βιολέτας, η Λενιώ "αφήνεται", ίσως για πρώτη φορά στη ζωή της. Ύστερα από τεράσται πίεση που δέχτηκε χρόνια τώρα, η μεγαλύτερη από τις αδελφές Σταμίρη επιτρέπει στον εαυτό της να χάσει τον έλεγχο και το ποτό την "πιάνει" για τα καλά. Αυτό, τουλάχιστον φαίνεται από το τρέιλερ που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και έδωσε τροφή στους χρήστες του Twitter να "γλεντήσουν μαζί της".

Ιδού τι να περιμένουμε σήμερα (19/5/2021)

  • Στο σπίτι των Σεβαστών, όλοι τα έχουν χαμένα με την άφιξη της Δόμνας, ενώ η Πηνελόπη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία προσπαθώντας να αλιεύσει πληροφορίες.
  • Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη βρίσκουν τον μάρτυρα που θα τους οδηγήσει στη σύλληψη του Δούκα. Θα τον πείσουν να τους αποκαλύψει την αλήθεια;
  • Ο Δούκας λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει.
  • Η Ελένη προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα της και να βρει λύσεις για τον βιοπορισμό τους.
  • Μια νέα άγνωστη πραγματικότητα ξετυλίγεται μπροστά της, αλλά ο Λάμπρος και σύσσωμο το Διαφάνι θα σταθεί στο πλευρό της καθώς και στο πλευρό όλων των αγροτών που χάσανε τα πάντα.
  • Το ίδιο βράδυ, αποκαλύψεις που συγκλονίζουν θα βγούνε στο φως, θύματα και θύτες θα επιδοθούν σ’ έναν αγώνα δρόμου για τη νίκη και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα…

«Ο Κωνσταντής δεν είναι πια Σεβαστός», ακούγεται να λέει, εμφανώς ζαλισμένη από το ποτό, η Ελένη και ιδού μια ματιά στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου που έδωσε έμπνευση στους τουιτεράδες να... "αφιερώσουν". Σκέψου τι θα γίνει το βράδυ μετά την προβολή του.