#FriendsReunion: Το trailer για τη συνάντηση που όλοι περιμέναμε έφτασε και είναι απίθανο [video]

19.05.2021
#FriendsReunion: Το trailer για τη συνάντηση που όλοι περιμέναμε έφτασε και είναι απίθανο [video]
Η αντίστροφη για τη στιγμή που και τα έξι αγαπημένα τηλεοπτικά "Φιλαράκια" θα βρεθούν ξανά μαζί στο ίδιο πλατό ύστερα από 17 χρόνια έχει ξεκινήσει.

Οι Jennifer "Rachel Green" Aniston, Courteney "Monica Geller" Cox, Lisa "Phoebe Buffay" Cudraw, Matthew 'Chandler Bing" Perry, David "Ross Geller" Swimmer και Matt "Joey Tribianni" LeBlanc ξανά μαζί στα ίδια πλατό όπου επί 10 χρόνια (από τις 6 Μαΐου του 2004 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου του 1994, για την ακρίβεια) γύριζαν μία από τις αγαπημένες σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης.

Πληροφορίες για την πρεμιέρα και τους διάσημους καλεσμένους πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα, πριν από λίγο κυκλοφόρησε μία συνέντευξή τους με αφορμή την ιστορική στιγμή που πλησιάζει. Σε αυτή, τους βλέπουμε "χωρισμένους" σε δυο ομαδούλες. Αγόρια - Κορίσια, μοιράζονται για τα όσα θυμούνται και μοιράζονται συναισθήματα από τη συνάντησή τους. Το βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιότητα το περιοδικό People ενόψει του reunion ήταν κάπως... άβολη, για να είμαστε ειλικρινής και τα συναισθήματα τα δικά μας, ανάμεικτα, κυρίως για το πόσο αμείλικτος είναι ο χρόνος. Για όλους!!!

#PHOTO2#

Και λίγο αργότερα, ήρθε το επίσημο trailer που έβαλε, κάπως, τα πράγματα στη θέση τους. Το κοινοποίησαν όλοι οι πρωταγωνιστές στους επίσημους λογαριασμούς τους και το μοιραζόμαστε κι εμείς με συγκίνηση.

Ναι, ανυπομονούμε να τη ζήσουμε αυτή τη στιγμή. Και ας είναι ο είναι αμείλικτος. "The One Where They Got Back Together" λοιπόν. Ιδού μια πρώτη, γερή γεύση. Και ναι. Είναι εκεί και ο "Richard" και η "Janice"... Και άλλοι πολλοί, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η άποψη των τεσσάρων για το αν η Rachel και ο Ross βρισκόταν σε "διάλειμμα" την εποχή της ιστορικής... κουτσουκέλας!!!!