Survivor: Η αποχώρηση της Νικολέτας και τα λόγια αγάπης μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας [video]

20.05.2021
Survivor: Η αποχώρηση της Νικολέτας και τα λόγια αγάπης μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας [video]
Τελικά τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και αυτή τη φορά.

Ημέρα αποχώρησης χθες και στη διάθεση του κοινού είχαν τεθεί οι εξής τέσσερις παίκτες: Σάκης, Μαριαλένα, Τριαντάφυλλος και Νικολέτα. Τα Spoilers ήθελαν την τελευταία να αποχωρεί από το παιχνίδι και, τελικά, επιβεβαιώθηκαν. Η Νικολέτα ήταν εκείνη που είπε το "αντίο" χθες, όμως το ενδιαφέρον εστιάζεται και στα όσα συνέβησαν πριν από το τέλος.

Ως είθισται, στο Συμβούλιο του Νησιού, πριν από την αποχώρηση, οι υποψήφιοι (και όχι μόνο) μοιράζονται σκέψεις και συναισθήματα πριν την μεγάλη απόφαση.

Σε αυτή τη χθεσινή συνάντηση, λοιπόν, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στα όσα είπαν ο Σάκης και η Μαριαλένα για τη σχέση τους. Πρώτος μίλησε ο Σάκης, ο οποίος προχώρησε, τελικά, σε ερωτική ξομολόγηση:

"Δεν έχω κρυφτεί από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο παιχνίδι. Ήρθα εδώ με σκοπό, επειδή δεν είχαμε μιλήσει ποτέ μετά τον χωρισμό μας να μην της δημιουργήσω πρόβλημα ούτε στο παιχνίδι, ούτε στην εξωτερική της ζωή.
Με κοίτούσε τις πρώτες μέρες με μισό μάτι, σαν να ήμουν ο χειρότερος εχθρός που έβλεπε μπροστά της, όπου πήγαινα έφευγα 100 μέτρα μακριά, την κυνήγαγα σε όλο το νησί για να της πω μια κουβέντα.
Κατάφερα να την προσεγγίσω και να την πείσω ότι μπορούμε να συμβιώσουμε ακόμα και χωρισμένοι. Τελικά ο τραυματισμός μου μας έφερε ακόμα πιο κοντά. Αν αποχωρήσει... δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.
Είμαι σίγουρος ότι και μετά το παιχνίδι δεν θα την αφήσω να χαθεί από τη ζωή μου. Έχω ξεκαθαρίσει ότι ζευγάρι δεν είμαστε. Έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά οι συνθήκες του παιχνιδιού δεν θα μου επέτρεπαν να κάνω κίνηση εδώ μέσα... Οπότε θα αφήσω ο χρόνος να δείξει και -εκτός του παιχνιδιού- να δούμε τι θα γίνει μεταξύ μας. Αλλά ό τι την αγαπάω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου... την αγαπάω, Γιώργο, πάρα πολύ"!

Η Μαριαλένα παρακολουθούσε τον πρώην σύντροφό της χωρίς ιδιαίτερη αμηχανία (αυτές οι στιγμές, μάλλον έχουν περάσει ανεπιστρεπτί) και όταν ήρθε η σειρά της είπε "πάνω κάτω" κι εκείνη τα ίδια. Όταν μάλιστα ο Γιώργος Λιανός τη ρώτησε τι θα ήθελε να του πει σε περίπτωση που αυτή είναι η τελευταία φορά που τον έβλεπε, είπε τα εξής:

"Τον αγαπάω πάρα πολύ, τον ευχαριστώ πάρα πολύ -που ξέρει ότι το λέω πολύ δύσκολα το ευχαιρστώ, ειδικά σε εκείνον- θα μου λείψει πάρα πολύ. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και για εκείνον, και ξέρω πάρα πολύ καλά ότι θα με περιμένει έξω και κατευθείαν θα πάω να τον βρω"

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα από το χθεσινό Συμβούλιο, πριν ανακοινωθεί το όνομα της Νικολέτας ως εκείνης που αποχωρεί.

Σημειώνουμε ότι στους "άτυχους της ημέρας" έχουμε την Καρολίνα και τον Τριαντάφυλλο, οι οποίοι χθες πήραν "μεταγραφή" στην Μπλε Ομάδα και ήταν οι Κόκκινοι που κέρδισαν τον έπαθλο επικοινωνίας ύστερα από πάρα πολύ καιρό!