Άγριες Μέλισσες - Ασημίνα: Η μεγάλη αλλαγή που θα την κάνει να κινδυνεύσει στον τρίτο κύκλο

14.06.2021
Άγριες Μέλισσες - Ασημίνα: Η μεγάλη αλλαγή που θα την κάνει να κινδυνεύσει στον τρίτο κύκλο
Αυτή είναι μία εξέλιξη την οποία δεν περιμέναμε.

Οι "Άγριες Μέλισσες" ολοκλήρωσαν τον δύτερο κύκλο τους με τον πιο δραματικό τρόπο την περασμένη εβδομάδα και όλοι οι συντελεστές τους ξεκουράζονται κάνοντας διακοπές ώστε να επιστρέψουν δυναμικά για τον τρίτο κύκλο, τον Σεπτέμβρη.

Τα spoilers για τη νέα σεζόν έχουν αρχίσει να καταφθάνουν και ενώ ακούσαμε ένα για την Ελένη και τον νέο/παλιό άντρα στη ζωή της, σήμερα ακούσαμε κάτι που αφορά στη δεύτερη εκ των αδελφών Σταμίρη, την Ασημίνα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Μίχας, λοιπόν, φαίνεται ότι η Ασημίνα θα αναπτύξει μια ένονη αντιστασιακή δράση που θα βάλει σε κίνδυνο και την ίδια της τη ζωή.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, η δράση του επόμενου κύκλου τοποθετείται στην εποχή της δικτατορίας και σε αυτόν θα δούμε την Ασημίνα να εισχωρεί δυναμικά στην αντίσταση, τρέφοντας μια έντονη απέχθεια στον φασισμό και στις πρακτικές των εχόντων την εξουσία. Η Ασημίνα γίνεται μέλος αντιστασιακής οργάνωσης και θα προχωρήσει σε ακραίες δράσεις ενάντια στη χούντα. "Το πώς θα μπει στην οργάνωση αυτή, τι ενέργειες θα κάνει και τι θα προκύψει μέσα από αυτό, θα το δούμε στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών", λέει ο Αλέξης Μίχας.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα από την εκπομπή "Πρωινό":

Προς το παρόν, πάντως, η Έλλη Τρίγγου απολαμβάνει τις διακοπές της στην πατρίδα της, την Πάτρα, και συγκεκριμένα στο χωριό του πατέρα της, το Καστρίτσι, από όπου και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στα stories της.