Κατερίνα Καινούργιου: Τα δάκρυα για την πρώην συμπαρουσιάστρια της, Μαρία Ηλιάκη

11.06.2021
Κατερίνα Καινούργιου: Τα δάκρυα για την πρώην συμπαρουσιάστρια της, Μαρία Ηλιάκη
Η παρουσιάστρια μίλησε τρυφερά για την πρώην συνεργάτιδα της, βάζοντας τέλος στην κόντρα τους

Δυσκολέυτηκε να συγκρατήσει να τη συγκίνηση της η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για την πρώην συνεργάτιδα της, Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Έγραψε ιστορία: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και το Twitter πανηγυρίζει

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Ευτυχείτε" μάλιστα, αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνην και τη Μαρία Ηλιάκη. "Έχω συγκινηθεί, θα σας εξηγήσω γιατί. Με κάποιους ανθρώπους μπορεί να έχεις παρεξηγηθεί. Όταν βγήκα στις κάμερες με την Μαρία και τον Νίκο Μουτσινά δέθηκα πάρα πολύ. Τις περισσότερες στιγμές που θυμάμαι είναι μαζί τους. Με την Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας και ήξερα πόσο πολύ ήθελε αυτό το παιδάκι και επειδή είμαι και εγώ σε μια φάση..." είπε, ξεσπώντας σε κλάματα.

MasterChef Τελικός: Στην πρώτη δοκιμασία κέρδισε η Μαργαρίτα και το Twitter την αποθεώνει

Στη συνέχεια, είπε: "Απλά συγκινούμαι, ήξερα πόσο πολύ το ήθελε. Δεν ξέρω αν προσπάθησε. Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη της, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να πάω να την αγκαλιάσω", είπε βαθιά συγκινημένη.

"Της έστελνα συνέχεια, είχαμε επικοινωνία και ξαφνικά σαν να διαγράφηκαν όλες οι άσχημες στιγμές και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες. Με την Μαρία και με τον Νίκο είχαμε δεθεί πολύ. Είχαμε βιώσει στιγμές πολύ δύσκολες, ο ένας του άλλου. Περνούσαν από το μυαλο μου στιγμές δύσκολες. Θυμάμαι που είχε χάσει τη μαμά της, μια πολύ δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε σταθεί πάρα πολύ… Και λέω ρε παιδί μου, μήπως τότε είχαμε κάνει λάθη και δεν θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει", είπε ολοκληρώνοντας.

Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου είχαν συνεργαστεί από το 2009 μέχρι το 2014 για την εκπομπή "Δέστε τους" στον Alpha, με το Νίκο Μουτσινά και το Γιώργο Δάσκαλο.