The Crown: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Diana στον πέμπτο κύκλο της σειράς

15.06.2021
The Crown: Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Diana στον πέμπτο κύκλο της σειράς
Το The Crown προετοιμάζεται για την προτελευταία σεζόν του, όπου θα εμφανιστεί ανάμεσα σε άλλους και ο νεαρός (και πολύ αξιολάτρευτος) πρίγκιπας Ηarry. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της σειράς αναζητούν ένα αγόρι για να τον υποδυθεί και δυσκολεύονται λόγω της έλλειψης κοκκινομάλληδων ηθοποιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παραγωγοί μπορεί να χρειαστεί να βάψουν τα μαλλιά του ηθοποιού που θα αναλάβει τον ρόλο του πρίγκιπα Harry στην πέμπτη σειρά του βραβευμένου δράματος, το οποίο θα διαδραματίζεται στις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990.

«Τα αφεντικά έχουν πολύ υψηλά στάνταρς όσον αφορά στους ηθοποιούς που προσλαμβάνουν», δήλωσε μια πηγή της σειράς στη Sun. «Έτσι, κάθε wannabe μέλος του καστ πρέπει ήδη να τικάρει μια μεγάλη σειρά από κουτάκια. Αλλά με το ρόλο του νεαρού Harry ήθελαν ένα άλλο κρίσιμο κουτάκι.Αυτό αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο, αλλά είναι αποφασισμένοι να επιλέξουν τον σωστό ηθοποιό και σκέφτονται να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να τον κάνουν να δείχνει κατάλληλος».

Εν τω μεταξύ, στην πέμπτη σεζόν της σειράς θα δούμε το καστ να αλλάζει για άλλη μια φορά, με την Imelda Staunton να παίρνει τη θέση της Olivia Colman ως βασίλισσα, την Lesley Manville να αντικαθιστά την Helena Bonham Carter ως πριγκίπισσα Margaret, και την Elizabeth Debicki του The Night Manager να παίρνει το ρόλο της Emma Corrin ως πριγκίπισσα Diana.

Ο Dominic West θα αντικαταστήσει τον Josh O'Connell ο οποίος υποδυόταν τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ η Olivia Williams θα παίξει την Camilla Parker Bowles, την οποία μέχρι τώρα ενσάρκωνε η βραβευμένη με Όσκαρ Emerald Fennell. Ο Jonathan Pryce θα παίξει τον πρίγκιπα Φίλιππο, αντικαθιστώντας τον Tobias Menzies.

Πιστεύεται ότι η πέμπτη σεζόν θα καταγράψει το 1992, τη χρονιά που η βασίλισσα περιέγραψε ως «Annus Horribilis» κατά την οποία ο πρίγκιπας Andrew και η Fergie χώρισαν, η πριγκίπισσα Anne χώρισε τον Mark Phillips και ξέσπασε φωτιά στο Κάστρο του Windsor.

Ο δημιουργός του Crown, Peter Morgan, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η σειρά θα τελειώσει μετά την έκτη σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει τον πρόωρο θάνατο της πριγκίπισσας Diana το 1997.

Και αν αναρωτιέσαι πότε θα προβληθεί η σειρά, να σου πούμε ότι η πέμπτη σεζόν του Crown θα επιστρέψει στο Netflix τον επόμενο χρόνο. Mέχρι τότε υπομονή...