Άγριες Μέλισσες: Νέος απαγορευμένος έρωτας για τον Μελέτη στον Γ' Κύκλο

17.08.2021
Άγριες Μέλισσες: Νέος απαγορευμένος έρωτας για τον Μελέτη στον Γ' Κύκλο
Πάλι σε δύσκολες συνθήκες ετοιμάζεται να μπλέξει ο Γιώργος Γεροντιδάκης!

Όσο περνά ο καιρός και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς "Άγριες Μέλισσες" τόσο περισσότερα spoilers βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Μάθαμε, μεταξύ άλλων, για την εγκυμοσύνη της Σοφούλας, για τη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή, για τον άντρα που θα βάλει στο μάτι η Βιολέτα και τώρα σειρά έχει ο Μελέτης.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι στον επόμενο κύκλο της σειεράς ο Μελέτης Ζωιτός βρίσκει τον παλιό κακό του χαρακτήρα και τον κορυφώνει κιόλας στο πλευρό του Ακύλα Μεγαρίτη (κατά κόσμον Αιμίλιου Χειλάκη) ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του υπερκακού της ιστορίας και, τι σύμπτωση κι αυτή, ο Μελέτης προκύπτει το πρωτοπαλίκαρό του.

Και εκεί ακριβώς προκύπτει ένα... προβληματάκι, καθώς, σύμφωνα με τα spoilers ο Μελέτης ερωτεύεται την κόρη του Ακύλα, όμως ο πατέρας της δεν θα δει τη σχέση αυτή με καλό μάτι. Το αντίθετο μάλιστα. Προβλήματα, όμως, αυτός ο έρωτας δεν θα έχει μόνο από την πλευρά της νεαράς, που σημειωτέον δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια ηθοποιός θα την ενσαρκώσει.

Η Πηνελόπη επιστρέφει από το Παρίσι όπου έχει βρει καταφύγιο προκειμένουν να γιατρέψει όλες τις πληγές της και δεν είναι η ίδια γυναίκα που ήταν όταν έφυγε από το Διαφάνι.

Η φλόγα που έκαιγε τόσα χρόνια και τους δυο συνεχίζει να καίει και η Πηνελόπη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τη σχέση του Μελέτη, ενώ την ίδια στιγμή εκφράζει το έντονο πάθος της εναντίον του καθεστώτος της δικατορίας και όλων των υποστηρικτών της.

Διπλό το μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει ο έρμος ο Μελέτης λοιπόν, δεδομένης της σχέσης του Ακύλα με το καθεστώς.

Τι θα συμβεί άραγε σε αυτό το κομμάτι; Μέλλει να φανεί!