Σασμός Spoiler: Σκοτώνουν τον Στεφανή, αλλά δυστυχώς, θα τον ακολουθήσει κι ένας πολύ δικός του άνθωπος

18.09.2021
Σασμός Spoiler: Σκοτώνουν τον Στεφανή, αλλά δυστυχώς, θα τον ακολουθήσει κι ένας πολύ δικός του άνθωπος
Πρόκειται για μια πολύ δραματική εξέλιξη και, μάλιστα, πολύ νωρίς στη σεζόν!

Η τηλεοπτική σειρά του Alpha, Σασμός, μπήκε πολύ δυναμικά στο "παιχνίδι" της μυθοπλασίας και της τηλεθέασης. Από το πρώτο επεισόδιο κιόλας κέρδισε το κοινό που περιμένει με αγωνία κάθε επόμενο επεισόδιο.

Η πλοκή σταμάτησε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο την Πέμπτη (16/9/2021) στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας και το trailer του επόμενου έχει αφήσει τους πάντες σε αναμμένα κάρβουνα.

Δυο πυροβολισμοί στο χωράφι. Ο Στεφανής κοιτάζει τον δολοφόνο του στα μάτια και, όπως φαίνεται, τον γνωρίζει καλά. Ο Μανώλης, που έχει πάει στα χωράφια μαζί με τον Στεφανή και τον Νικηφόρο -μάλλον- τον βλέπει επίσης, ενώ στο τηλέφωνο είναι η Άσπα που δεν μπορεί να καταλάβει τι ακούει.

Οι υποψίες θα πέσουν πάνω στον Πετρή τόσο από τους ξένους όσο και από τους δικούς του ανθρώπους. Η Αργυρώ μάλωσε μαζί του για το όπλο που βρήκε κρυμμένο στο σπίτι τους ενώ ο Μαθιός, ο Κώστας και άλλοι έγιναν μάρτυρες τσακωμού μεταξύ τους.

Η Βασιλική απαρηγόρητη δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ιδού το trailer για μια πρώτη γεύση:

«Σασμός»: Παντρεμένη με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» η Βασιλική - Ξέρεις ποιον;

Ακόμη ένας θάνατος;

Πέρα από τη δολοφονία του Στεφανή, που, στην ουσία έχουμε ήδη δει στο trailer, τα spoilers θέλουν ακόμη ένα θανατικό να χτυπά το χωριό. Ένας τραγικός θάνατος που αφήνει τους πάντες άλλαλους. Σύμφωνα με το TV24 μετά τον χαμό του άντρα της, χάνει τη ζωή της και η Βασιλική! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν, όμως, όπως διαβάσαμε, ο Νικηφόρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και το ίδιο και ο Μαθιός που ήταν κρυφά ερωτευμένος εδώ και χρόνια με τη γυναίκα του εξαδέλφου του.

Όλοι πιστεύουν ότι αναβίωσε η παλιά βεντέτα και το σπίτι των Βρουλάκηδων στοχοποιείται με αβέβαιο το τι θα συμβεί στο μέλλον, με τον Αστέρη και την Αργυρώ στη μέση από όλα αυτά φυσικά!

Εν αναμονή!