Σταθερά ψηλά η «Εξαφάνιση»

13.03.2008
Σταθερά υψηλά παραμένουν τα ποσοστά τηλεθέασης της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Η εξαφάνιση» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Σταθερά υψηλά παραμένουν τα ποσοστά τηλεθέασης της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Η εξαφάνιση» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Το κοινό τιμάει με την προτίμησή του τόσο το καλογραμμένο σενάριο και τη μοναδική σκηνοθετική ματιά του Στράτου Μαρκίδη όσο και το δημοφιλή ηθοποιό, που όποτε εμφανίζεται στο γυαλί, σαρώνει! Περισσότερο αγαπητός από ποτέ, ο κ. Σεργιανόπουλος διατηρεί χαμηλό προφίλ και τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μας πριν από μερικές εβδομάδες.

Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι εκείνος ουδέποτε θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση του ΛΟΙΠΟΝ για την πρόσφατη περιπέτειά του με το νόμο. Οφείλουμε ακόμη να απολογηθούμε για την ατυχή επιλογή του συντάκτη μας Δημήτρη Μαυρίδη να... δανειστεί λόγια του ηθοποιού από συνέντευξή του σε άλλο μέσο και να «κατασκευάσει» μια δήλωση που κατά τη γνώμη του απαντούσε στο ερώτημα που εμείς θέσαμε, αλλά ο συνεντευξιαζόμενος δικαίως απέφυγε να απαντήσει. Λόγω αυτής της αντιδεοντολογικής πρωτοβουλίας του δημοσιογράφου, το περιοδικό διέκοψε τη συνεργασία μαζί του και ζητάει ειλικρινά συγγνώμη από τον Νίκο Σεργιανόπουλο.