Κέρδισε το σέξι γιορτινό μανικιούρ & τη συντήρηση

07.12.2011
Οι γιορτινές μέρες έφτασαν και εσύ έχεις ήδη αγχωθεί για το πώς θα φτιάξεις το σημείο –κλειδί της γιορτινής σου ομορφιάς: τα νύχια σου!

Οι γιορτινές μέρες έφτασαν και εσύ έχεις ήδη αγχωθεί για το πώς θα φτιάξεις το σημείο –κλειδί της γιορτινής σου ομορφιάς: τα νύχια σου! Το Womenonly μαζί με το πάντα πρωτοπόρο hot spot του Περιστερίου, το Fresh in the city, σου κάνουν δώρο το μανικιούρ σου με τεχνητά νύχια ( με gel ή ακρυλικό που είναι και οι καλύτερες τεχνικές) αλλά και την συντήρηση για να μαγέψεις με τα χεράκια σου φέτος τις γιορτές!

Λίγα λόγια για το τεχνητό: γενικά το τεχνητό νύχι είναι κάτι παραπάνω από μια μόδα: σου χαρίζει υπέροχα χεράκια χωρίς κοκκινίλες, πετσάκια και φυσικά έχεις πάντα περιποιημένα νύχια, χωρίς να χρειάζεται να έχεις πάντα μαζί το βερνίκι των νυχιών σου. Ιδανικό αν θέλεις να χαρίσεις έξτρα μήκος στα νύχια σου (αν για παράδειγμα δεν μακραίνουν με τίποτα), ενώ τα νύχια πλέον με το τεχνητό δεν ξεφτίζουν και δείχνουν πάντα καλοβαμμένα και στην τρίχα. Αν έχεις το κακό συνήθειο να τρως τα νύχια σου -και έτσι να "χαλάς" ολόκληρη την εμφάνιση των χεριών σου- τότε τα τεχνητά νύχια είναι η λύση! Εξάλλου με τι καρδιά θα καταστρέψεις την εμφάνιση των χεριών σου όταν τα βλέπεις και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από επάνω τους;

Τεχνητό με τζελ: η τεχνική με το τζελ είναι απλή και σου εξασφαλίζει άψογα, γυαλιστερά και περιποιημένα νυχάκια! Το τζελ τοποθετείται επάνω στο φυσικό σου νύχι και είναι ιδανικό αν θέλεις απλά να δώσει έξτρα μήκος στα νύχια σου αλλά και αν θέλεις να είναι λαμπερά, καλοβαμμένα νύχια και φυσικά να τα θαυμάζουν όλοι! Όσο για την συντήρηση που θα χρειαστείς, θα δεις και μόνη σου ότι περίπου 20 μέρες μετά την τοποθέτηση των τεχνητών νυχιών, το φυσικό σου νύχι θα αρχίσει να μεγαλώνει γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να τρέξεις για την πρώτη συντήρηση, που σου την κάνει δώρο το Womenonly και το Fresh in the city!

Τεχνητό με ακρυλικό: τα ακρυλικά νύχια είναι μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις μανικιούρ, που πραγματικά θα λατρέψεις!Το ακρυλικό υλικό στην ουσία φτιάχνεται αναμειγνύοντας ένα υλικό σε μορφή πούδρας με ένα συγκεκριμένο υγρό δημιουργώντας στην ουσία ένα νύχι που τοποθετείται πάνω από το φυσικό σου, ενώ η διαδικασία είναι περίπου ίδια με του τζελ και το αποτέλεσμα απίστευτα εντυπωσιακό!

Για να κερδίσεις δεν έχεις παρά να στείλεις τη συμμετοχή σου από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο e-mail [email protected] με την ένδειξη "Fresh τεχνητά" μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σου (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση) και θα μπεις στην κλήρωση για να μαγέψεις με όπλο σου τα τεχνητά νυχάκια σου!

Η υπερτυχερή που θα απολαύσει το γιορτινό μανικιούρ για τα τεχνητά νυχάκια αλλά θα έχει και την πρώτη συντήρηση μέσα στο δώρο, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011!

Μην ξεχνάς πως ακόμη και αν δεν είσαι η υπερτυχερή μπορείς να απολαύσεις κάθε Δευτέρα Μanicure+pedicure στα 15 ευρώ και τεχνητά νύχια στα 20 ευρώ, γιατί στο Fresh πάντα κερδίζεις!