Γιορτινά tips ομορφιάς για να λάμψεις σαν στολίδι

28.12.2011
Φέτος τις γιορτές ένα είναι σίγουρο: θέλεις να λάμψεις πιο πολύ από ποτέ! Δερματάκι, ματάκια, χεράκια, κορμάκι

Φέτος τις γιορτές ένα είναι σίγουρο: θέλεις να λάμψεις πιο πολύ από ποτέ! Δερματάκι, ματάκια, χεράκια, κορμάκι όλα πρέπει να είναι στην τρίχα για να υποδεχθείς τη νέα χρονιά πιο κούκλα από ποτέ! Πώς θα το πετύχεις; Διάβασε παρακάτω και μεταμορφώσου στην απόλυτη θεά!

Καθαρό δερματάκι αστραπές δεν φοβάται: θέλεις τέλεια, ξεκούραστη επιδερμίδα χωρίς κοκκινίλες, ερεθισμούς και μαύρα στίγματα; Φυσικά η λύση βρίσκεται στην σωστή περιποίηση της επιδερμίδας σου γιατί όσους τόνους μέικ-απ και να βάλεις η επιδερμίδα σου δεν θα δείξει ποτέ σούπερ αν δεν την έχεις φροντίσει στη βάση της.

Ο καθαρισμός είναι φυσικά το παν εδώ αφού καταφέρνει να εξαφανίσει τα πάντα μέχρι και τα υπολείμματα μέικ-απ και να αφήσει την επιδερμίδα σου πιο απαλή και καθαρή από ποτέ! Ένα απαλό καθαριστικό σε αφρό είναι ικανό να καθαρίσει το δερματάκι σου αλλά και να το αφήσει έτοιμο για το βαψιματάκι που θα ακολουθήσει και σίγουρα θα είναι "βαρύ" αυτές τις μέρες!

Η ενυδάτωση, το σκραμπ και τα άλλα: μετά τον καθαρισμός το σκραμπ θα απομακρύνει από το δερματάκι σου κάθε ίχνος νεκρού κυττάρου μια και καλά! Κάνε πίλινγκ απλώνοντας το απολεπιστικό προϊόν στο προσωπάκι σου -με έμφαση στη μύτη και το πηγούνι- και με κυκλικές κινήσεις άφησε το σκραμπ να κάνει το θαύμα του! Η ενυδάτωση φυσικά είναι το Α και το Ω της ομορφιάς σου αφού κανένα αφυδατωμένο δέρμα δεν έδειξε ποτέ σούπερ παρά μόνο άτονο και θαμπό. Η σωστή ενυδατική είναι αυτή που κάνεις το δέρμα σου να λάμπει και το βασικό εδώ είναι να μην βαρεθείς αλλά να την απλώνεις στο δερματάκι σου συστηματικά πρωί-βράδυ. Έτσι και τώρα φρόντισε ένα θρέψεις σωστά την επιδερμίδα σου με την κατάλληλη ενυδατική και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Οι μαύροι κύκλοι από το ξενύχτι να εξαφανιστούν! Είναι δυνατόν να θέλεις να λάμψεις τις γιορτές με τους μαύρους κύκλους να έχουν καταλάβει το μισό σου πρόσωπο; Κοιμήσου λοιπόν την προπαραμονή ανάσκελα και το πρωί θα είσαι κούκλα χωρίς λεπτές γραμμούλες, αφού έτσι καθυστερείς την εμφάνιση ρυτίδων. Η κρέμα λοιπόν ματιών είναι απαραίτητη για να εξαφανίσεις τα σημάδια που προδίδουν ότι χθες το έριξες λίγο έξω ή δούλευες μέχρι αργά. Άπλωσε την κάτω από τα μάτια αλλά και στην άκρη των ματιών συστηματικά και θα δεις αμέσως την περιοχή να φωτίζεται!

Χεράκια έξω λοιπόν: τα χέρια σου μπορεί να ξεχνά να τα φροντίζεις όμως είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομορφιά σου ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες.Μια κρέμα χεριών με βάση το αμύγδαλο και ενυδατικά έλαια είναι τέλεια για να δεις τα χέρια σου πιο απαλά από ποτέ!

Το κορμάκι σου να λάμψει: το κορμάκι σου αυτές τις μέρες έχει την τιμητική του! Φρόντισε τα ευαίσθητα σημεία σου (και τα πιο δύσκολα) όπως οι αγκώνες, τα γόνατα αλλά και ολόκληρο το κορμί σου ενυδατώνοντας σωστά την επιδερμίδα σου και δες το δέρμα σου πιο λαμπερό ποτέ!

Από την Ελένη Αναστασάκη