Οι 50 αποχρώσεις του μπλε

30.08.2015
Δεν είναι μυστικό πως τα μπλε νύχια είναι τάση. Φέτος θα δούμε μπλε νύχια σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Μακρυά νύχια με στρογγυλεμένες άκρες ή κοντά και τετράγωνα νύχια, όποιο στιλ και αν διαλέξεις το μπλε είναι το χρώμα που θα τα αναδείξει καλύτερα. Η royal blue απόχρωση κυριάρχησε στα σόου του οίκου Rodarte ενώ τα γαλάζια παστέλ κέρδισαν και αυτά το ενδιαφέρον μας. Το εκκεντρικό και έντονο μπλε ελεκτρίκ χρώμα σε κοντά νύχια είναι μια ακόμη εκδοχή της τάση που θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις φέτος. Το μπλε της θάλασσας και το σιέλ είναι φέτος στην πρώτη γραμμή της μόδας!

Δεν είναι μυστικό πως τα μπλε νύχια είναι τάση. Φέτος θα δούμε μπλε νύχια σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Μακρυά νύχια με στρογγυλεμένες άκρες ή κοντά και τετράγωνα νύχια, όποιο στιλ και αν διαλέξεις το μπλε είναι το χρώμα που θα τα αναδείξει καλύτερα.

Η royal blue απόχρωση κυριάρχησε στα σόου του οίκου Rodarte ενώ τα γαλάζια παστέλ κέρδισαν και αυτά το ενδιαφέρον μας. Το εκκεντρικό και έντονο μπλε ελεκτρίκ χρώμα σε κοντά νύχια είναι μια ακόμη εκδοχή της τάση που θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις φέτος. Το μπλε της θάλασσας και το σιέλ είναι φέτος στην πρώτη γραμμή της μόδας!