H αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου δέρματος έχει το όνομα ANTHELIOS της La Roche-Posay

20.04.2015
Περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS της La Roche-Posay για το ευαίσθητο δέρμα. Πρωτοπόρος στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο, και με κύριο στόχο να προσφέρειτην καλύτερη προστασία, η La Roche-Posay έχει συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη της αντηλιακής προστασίας,διευρύνοντας τα όρια της προστασίαςκαι τηνκαλλυντική ευχαρίστηση. Το αποκλειστικό σύστημα φίλτρων MEXOPLEX®, προσφέρει πολύ υψηλή προστασία, ακόμα και από τις μακρές ακτίνες UVA, 2 φορές υψηλότερη σε σχέση με τις συστάσεις της ΕΕ, είναι εξαιρετικά φωτοσταθερό και ανθεκτικό στο νερό. Εδώ και 30 χρόνια, η La Roche-Posay αναδεικνύει το ρόλο των ακτινών UVA στην ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος και ενθαρρύνει την ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή έκθεση στον ήλιο και την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Φέτος, μια νέα έρευνα της La Roche-Posay και της εταιρείας Ipsos,που έγινε σε 23 χώρες, έχει στόχο να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τη γνώση μας για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Βασισμένη στην παρατήρηση ότι ‘φροντίζουμε περισσότερο για την υγεία των αγαπημένων μας παρά για τη δική μας’,η La Roche-Posay παρουσιάζει την εκστρατεία ΓΙΝΕ Skinchecker που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει το κοινό για τον ενεργό του ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος με μήνυμα:αν αγαπάς κάποιον παρατήρησε προσεκτικά τις ελιές του. Σύμφωνα με ερεύνα 1 της La Roche-Posay, το 80% των γυναικών στην Ελλάδα προτιμούν να χρησιμοποιούν αντηλιακή προστασία σώματος σε υφή γαλακτώματος. Όμως, σταδιακά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού,συχνά επιλέγουν εναλλακτικές, πιο ελκυστικές υφές, όπως η υφή λαδιού που παρουσιάζει μεγάλη αύξηση +10% προς το τέλος του καλοκαιριού. Σε κάθε περίπτωση όμως, και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η υψηλή προστασία παραμένει το Νο 1 κίνητρο επιλογής ενός αντηλιακού σώματος με ποσοστό 87.6%, ενώ ακολουθούν η ανθεκτικότητα στο νερό και η ενυδάτωση. Σύμφωνα με τα παραπάνω, όσον αφορά την προστασία του σώματος, οι γυναίκες αλλάζουν συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μπορεί να αναζητήσουν πιο ανάλαφρες, ευχάριστες υφές προς το τέλος του καλοκαιριού, αλλά πάντα επιζητούν ένα αντηλιακό που θα τους εγγυάται την υψηλότερη δυνατή προστασία από τονήλιο, δερματολογική ανεκτικότητα, πρακτικότητα και ευκολία στην εφαρμογή.

Περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύονται την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS της La Roche-Posay για το ευαίσθητο δέρμα. Πρωτοπόρος στην προστασία του δέρματος από τον ήλιο, και με κύριο στόχο να προσφέρειτην καλύτερη προστασία, η La Roche-Posay έχει συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη της αντηλιακής προστασίας,διευρύνοντας τα όρια της προστασίαςκαι τηνκαλλυντική ευχαρίστηση.

Το αποκλειστικό σύστημα φίλτρων MEXOPLEX®, προσφέρει πολύ υψηλή προστασία, ακόμα και από τις μακρές ακτίνες UVA, 2 φορές υψηλότερη σε σχέση με τις συστάσεις της ΕΕ, είναι εξαιρετικά φωτοσταθερό και ανθεκτικό στο νερό.

Εδώ και 30 χρόνια, η La Roche-Posay αναδεικνύει το ρόλο των ακτινών UVA στην ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος και ενθαρρύνει την ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή έκθεση στον ήλιο και την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Φέτος, μια νέα έρευνα της La Roche-Posay και της εταιρείας Ipsos, που έγινε σε 23 χώρες, έχει στόχο να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τη γνώση μας για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Βασισμένη στην παρατήρηση ότι ‘φροντίζουμε περισσότερο για την υγεία των αγαπημένων μας παρά για τη δική μας’,η La Roche-Posay παρουσιάζει την εκστρατεία ΓΙΝΕ Skinchecker που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει το κοινό για τον ενεργό του ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος με μήνυμα:αν αγαπάς κάποιον παρατήρησε προσεκτικά τις ελιές του.

Σύμφωνα με ερεύνα 1 της La Roche-Posay, το 80% των γυναικών στην Ελλάδα προτιμούν να χρησιμοποιούν αντηλιακή προστασία σώματος σε υφή γαλακτώματος. Όμως, σταδιακά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συχνά επιλέγουν εναλλακτικές, πιο ελκυστικές υφές, όπως η υφή λαδιού που παρουσιάζει μεγάλη αύξηση +10% προς το τέλος του καλοκαιριού. Σε κάθε περίπτωση όμως, και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η υψηλή προστασία παραμένει το Νο 1 κίνητρο επιλογής ενός αντηλιακού σώματος με ποσοστό 87.6%, ενώ ακολουθούν η ανθεκτικότητα στο νερό και η ενυδάτωση. Σύμφωνα με τα παραπάνω, όσον αφορά την προστασία του σώματος, οι γυναίκες αλλάζουν συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μπορεί να αναζητήσουν πιο ανάλαφρες, ευχάριστες υφές προς το τέλος του καλοκαιριού, αλλά πάντα επιζητούν ένα αντηλιακό που θα τους εγγυάται την υψηλότερη δυνατή προστασία από τονήλιο, δερματολογική ανεκτικότητα, πρακτικότητα και ευκολία στην εφαρμογή.