Ideal Soleil Bronze: Το ιδανικό μαύρισμα σε ένα σπρέι

29.04.2015
Η απάντηση κρύβεται σε μία λεπτή ισορροπία λάμψης, βέλτιστου χρώματος, και προστασίας της επιδερμίδας. Όλα όσα, δηλαδή, χρειάζεται κάθε γυναίκα για να κάνει πραγματικότητα το μαύρισμα των ονείρων της και παράλληλα να προστατεύσει την επιδερμίδα της από τις ακτίνες UVB, UVA & μακρές UVA. Η VICHY βοηθάει τις γυναίκες να ζήσουν στιγμές απόλαυσης στον ήλιο, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν μια ήρεμη σχέση μαζί του: ασφαλείς και σίγουρες, στοχεύουν απλά στην απόκτηση της ιδανικής επιδερμίδας. Γι’ αυτό, η VICHY σχεδίασε το νέο Ideal Soleil Bronze, ένα τρισδιάστατο σύμπλοκο ( που δεν είναι όμως self – tan) που δρα σε όλα τα επίπεδα της εξέλιξης ενός όμορφου και λαμπερού μαυρίσματος.

Η απάντηση κρύβεται σε μία λεπτή ισορροπία λάμψης, βέλτιστου χρώματος, και προστασίας της επιδερμίδας. Όλα όσα, δηλαδή, χρειάζεται κάθε γυναίκα για να κάνει πραγματικότητα το μαύρισμα των ονείρων της και παράλληλα να προστατεύσει την επιδερμίδα της από τις ακτίνες UVB, UVA & μακρές UVA.

Η VICHY βοηθάει τις γυναίκες να ζήσουν στιγμές απόλαυσης στον ήλιο, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν μια ήρεμη σχέση μαζί του: ασφαλείς και σίγουρες, στοχεύουν απλά στην απόκτηση της ιδανικής επιδερμίδας. Γι’ αυτό, η VICHY σχεδίασε το νέο Ideal Soleil Bronze, ένα τρισδιάστατο σύμπλοκο ( που δεν είναι όμως self – tan) που δρα σε όλα τα επίπεδα της εξέλιξης ενός όμορφου και λαμπερού μαυρίσματος.