Batiste dry shampoo: το ξηρό σαμπουάν φέρνει την επανάσταση

18.04.2015
Το Batiste Dry Shampoo είναι το προϊόν styling που θα σε βοηθήσει να έχεις όμορφα και καθαρά μαλλιά κάθε μέρα όπου και αν βρίσκεσαι. Είναι το νούμερο ένα ξηρό σαμπουάν στην Αγγλία και το μυστικό όλων των hairstylists από το 1970. Η ημέρα πηγαίνει καλύτερα όταν αισθάνεσαι καλά για τα μαλλιά σου, αλλά συχνά δεν έχεις χρόνο να τα περιποιηθείς όσο θα θέλεις. To batiste dry shampoo θα σε βοηθήσει σε ένα μόνο λεπτό να τα φρεσκάρεις ανάμεσα στα λουσίματα και να τα ανανεώσεις ανάμεσα στις υποχρεώσεις σου αφού μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου στη τσάντα σου!

Το Batiste Dry Shampoo εξαφανίζει την λιπαρότητα από τις ρίζες, δίνοντας παράλληλα στα θαμπά, άτονα μαλλιά φρεσκάδα και ζωντάνια, και όλα αυτά χωρίς μια σταγόνα νερό. Σε χρόνο μηδέν δίνει στα μαλλιά σου όγκο και απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεσαι πια αν παραλείψεις ένα κανονικό λούσιμο.

Είναι τέλειο για χρήση κάθε φορά που δεν έχεις χρόνο για λούσιμο ή έχεις άλλα πράγματα που πρέπει να κάνεις και το καλύτερο απ’ όλα, είναι ότι κανείς δεν θα το καταλάβει ποτέ!

Είναι κατάλληλο για τις φορές που το λούσιμο και το styling των μαλλιών σου δεν σε ικανοποίησε και θέλεις ένα γρήγορο φρεσκάρισμα!


Όταν ανακαλύψεις το Batiste, είναι εύκολο να ξεχάσεις ή να αμελήσεις το κανονικό σου σαμπουάν!