Gliss Million Gloss για εντατική επανόρθωση και εκθαμβωτική λάμψη!

14.06.2015
Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού. Η θερμοκρασία ανεβαίνει… & μαζί της αυξάνονται και οι επισκέψεις μας στην παραλία! Πώς μπορούμε όμως να προετοιμάσουμε τα ήδη ταλαιπωρημένα μαλλιά για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του ήλιου και της θάλασσας; Μην αγχώνεστε! Το Gliss με το Gliss Million Gloss, έρχεται να δώσει τη λύση! Εντατική Επανόρθωση για Εκθαμβωτική Λάμψη! Η σειρά Gliss Million Gloss είναι η κατάλληλη επιλογή, καθώς χαρίζει στα ταλαιπωρημένα, θαμπά και άτονα μαλλιά, βαθιά επανόρθωση και εκθαμβωτικά ρεφλέ λάμψης, με την «τεχνολογία κλειδώματος» λάμψης που διαθέτει. Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν, conditioner αλλά και τη μάσκα Gliss Million Gloss 10-Day Shine Treatment, η οποία προσφέρει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή εντατική αναδόμηση και λάμψη που διαρκεί έως και 10 ημέρες. Τη σειρά ολοκληρώνει το έλαιο Gliss Million Gloss Crystal Oil, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και γρήγορα: πριν από το λούσιμο για έξτρα περιποίηση κατά τη διάρκεια του λουσίματος αναμειγνύοντάς τα με σαμπουάν, για περισσότερη λάμψη μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά για κλείδωμα λάμψης σε στεγνά μαλλιά, ως πινελιά λάμψης αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας Και μην ξεχνάτε ότι για κάθε ανάγκη των μαλλιών σας, η λύση είναι το Gliss!

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού. Η θερμοκρασία ανεβαίνει… & μαζί της αυξάνονται και οι επισκέψεις μας στην παραλία!

Πώς μπορούμε όμως να προετοιμάσουμε τα ήδη ταλαιπωρημένα μαλλιά για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του ήλιου και της θάλασσας;

Μην αγχώνεστε! Το Gliss με το Gliss Million Gloss, έρχεται να δώσει τη λύση! Εντατική Επανόρθωση για Εκθαμβωτική Λάμψη! Η σειρά Gliss Million Gloss είναι η κατάλληλη επιλογή, καθώς χαρίζει στα ταλαιπωρημένα, θαμπά και άτονα μαλλιά, βαθιά επανόρθωση και εκθαμβωτικά ρεφλέ λάμψης, με την «τεχνολογία κλειδώματος» λάμψης που διαθέτει.

Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν, conditioner αλλά και τη μάσκα Gliss Million Gloss 10-Day Shine Treatment, η οποία προσφέρει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή εντατική αναδόμηση και λάμψη που διαρκεί έως και 10 ημέρες. Τη σειρά ολοκληρώνει το έλαιο Gliss Million Gloss Crystal Oil, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και γρήγορα:

  • πριν από το λούσιμο για έξτρα περιποίηση
  • κατά τη διάρκεια του λουσίματος αναμειγνύοντάς τα με σαμπουάν, για περισσότερη λάμψη
  • μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά για κλείδωμα λάμψης
  • σε στεγνά μαλλιά, ως πινελιά λάμψης αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας

Και μην ξεχνάτε ότι για κάθε ανάγκη των μαλλιών σας, η λύση είναι το Gliss!