Δερμάτινα αξεσουάρ στα μαλλιά

11.09.2015
Στις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-2016 μας εντυπωσίασε ένα τρεντ που αναμένεται να δοκιμάσουμε τη νέα σεζόν. Τα δερμάτινα αξεσουάρ στα μαλλιά παίρνουν τη θέση των χρυσών αξεσουάρ της περασμένης σεζόν και χαρίζουν κομψή πολυτέλεια στο χτένισμα σου. Οι κορδέλες για τα μαλλιά στις ζεστές ματ κεραμιδί αποχρώσεις του οίκου Fendi κυριάρχησαν και στα σόου των οίκων Derek Lam και Tanya Taylor. Ορισμένα από τα αξεσουάρ ακόμη και αν πρόκειται για απλά τσιμπιδάκια μπορούν να έχουν πιο punk επιρροές αλλά είδαμε και δερμάτινες κορδέλες που δένουν τα μαλλιά στα σόου του οίκου Tanya Taylor να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Στις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-2016 μας εντυπωσίασε ένα τρεντ που αναμένεται να δοκιμάσουμε τη νέα σεζόν. Τα δερμάτινα αξεσουάρ στα μαλλιά παίρνουν τη θέση των χρυσών αξεσουάρ της περασμένης σεζόν και χαρίζουν κομψή πολυτέλεια στο χτένισμα σου. Οι κορδέλες για τα μαλλιά στις ζεστές ματ κεραμιδί αποχρώσεις του οίκου Fendi κυριάρχησαν και στα σόου των οίκων Derek Lam και Tanya Taylor.

Ορισμένα από τα αξεσουάρ ακόμη και αν πρόκειται για απλά τσιμπιδάκια μπορούν να έχουν πιο punk επιρροές αλλά είδαμε και δερμάτινες κορδέλες που δένουν τα μαλλιά στα σόου του οίκου Tanya Taylor να κλέβουν τις εντυπώσεις.