Το πρώτο conditioner σύσφιξης σώματος με μικροκάψουλες Q10 της Nivea

15.07.2015
Ένας νέος, εύκολος και ευχάριστος τρόπος σύσφιξης της επιδερμίδας σου με ορατά αποτελέσματα σε 2 μόλις εβδομάδες! Πόσο έτοιμες νιώθετε να αποχωριστείτε τα χειμωνιάτικα ρούχα σας; Αισθάνεστε να σας λούζει κρύος ιδρώτας και μόνο στο άκουσμα της λέξης «μαγιό»; Η NIVEA έρχεται να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σας βάλει… στο ντους! Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν συνεχώς νέους και εύκολους τρόπους να ενυδατώνουν την επιδερμίδα τους ενώ παράλληλα ψάχνουν νέες αποτελεσματικές μεθόδους ώστε να αποκτήσουν μια σφιχτή και σφριγηλή επιδερμίδα. Η NIVEA παρουσιάζει το νέο, επαναστατικό προϊόν NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ το οποίο έρχεται να καλύψει και τις δύο αυτές ανάγκες, καθώς είναι το πρώτο προϊόν σύσφιξης για χρήση μέσα στο ντους που προσφέρει ταυτόχρονα μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. Το NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ προσφέρειγια πρώτη φορά έναν αποτελεσματικό τρόπο ενυδάτωσης και σύσφιξηςτης επιδερμίδαςσας, μέσα στο ντους, κάνοντας μασάζ με μικρές πέρλες που περιέχουν το συνένζυμο Q10. Η πρωτοποριακή του φόρμουλα, ενεργοποιείται μέσα στο ντους και προσφέρει την αίσθηση ενός ευχάριστου μασάζ ενώ παράλληλα συσφίγγει και ενυδατώνει. Αυτή η νέα φόρμουλα με Q10 βοηθά αποδεδειγμένα στην ενίσχυση της σφριγηλότηταςτης επιδερμίδας με ορατά αποτελέσματα μετά από 2 εβδομάδες τακτικής χρήσης.

Ένας νέος, εύκολος και ευχάριστος τρόπος σύσφιξης της επιδερμίδας σου με ορατά αποτελέσματα σε 2 μόλις εβδομάδες!

Πόσο έτοιμες νιώθετε να αποχωριστείτε τα χειμωνιάτικα ρούχα σας; Αισθάνεστε να σας λούζει κρύος ιδρώτας και μόνο στο άκουσμα της λέξης «μαγιό»; Η NIVEA έρχεται να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σας βάλει… στο ντους!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν συνεχώς νέους και εύκολους τρόπους να ενυδατώνουν την επιδερμίδα τους ενώ παράλληλα ψάχνουν νέες αποτελεσματικές μεθόδους ώστε να αποκτήσουν μια σφιχτή και σφριγηλή επιδερμίδα. Η NIVEA παρουσιάζει το νέο, επαναστατικό προϊόν NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ το οποίο έρχεται να καλύψει και τις δύο αυτές ανάγκες, καθώς είναι το πρώτο προϊόν σύσφιξης για χρήση μέσα στο ντους που προσφέρει ταυτόχρονα μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Το NIVEA CONDITIONER ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΣ προσφέρειγια πρώτη φορά έναν αποτελεσματικό τρόπο ενυδάτωσης και σύσφιξηςτης επιδερμίδαςσας, μέσα στο ντους, κάνοντας μασάζ με μικρές πέρλες που περιέχουν το συνένζυμο Q10. Η πρωτοποριακή του φόρμουλα, ενεργοποιείται μέσα στο ντους και προσφέρει την αίσθηση ενός ευχάριστου μασάζ ενώ παράλληλα συσφίγγει και ενυδατώνει. Αυτή η νέα φόρμουλα με Q10 βοηθά αποδεδειγμένα στην ενίσχυση της σφριγηλότηταςτης επιδερμίδας με ορατά αποτελέσματα μετά από 2 εβδομάδες τακτικής χρήσης.