Έντονες βλεφαρίδες

24.07.2015
Η αγαπημένη μας εποχή των '60's έχει ακόμη στοιχεία που αγαπάμε μέχρι και σήμερα. Οι τεράστιες και εκκεντρικές βλεφαρίδες που κάνουν "μπαμ" σε ένα σχετικά μίνιμαλ μακιγιάζ είναι όχι μόνο ένα μοδάτο μακιγιάζ αλλά δημιουργούν και ένα διαχρονικό λουκ για ιδιαίτερες περιστάσεις. Στον οίκο Rochas είδαμε τα μοντέλα με μακιγιάζ που μας έφερνε στο μυαλό την Twiggy αφού οι βλεφαρίδες ήταν βαμμένες πολύ έντονα και μαύρες τελίτσες που οι make up artists είχαν δημιουργήσει με μαύρο μολύβι ματιών. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρεντ που θα αναδείξει τέλεια το βλέμμα σου.

Η αγαπημένη μας εποχή των '60's έχει ακόμη στοιχεία που αγαπάμε μέχρι και σήμερα. Οι τεράστιες και εκκεντρικές βλεφαρίδες που κάνουν "μπαμ" σε ένα σχετικά μίνιμαλ μακιγιάζ είναι όχι μόνο ένα μοδάτο μακιγιάζ αλλά δημιουργούν και ένα διαχρονικό λουκ για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Στον οίκο Rochas είδαμε τα μοντέλα με μακιγιάζ που μας έφερνε στο μυαλό την Twiggy αφού οι βλεφαρίδες ήταν βαμμένες πολύ έντονα και μαύρες τελίτσες που οι make up artists είχαν δημιουργήσει με μαύρο μολύβι ματιών.

Όπως και να έχει πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρεντ που θα αναδείξει τέλεια το βλέμμα σου.