H αφρώδης κρέμα καθαρισμού προσώπου της ΚΟΡΡΕΣ με πρωτεϊνες γάλακτος

19.07.2015
Το Γάλα είναι ένα από τα πρώτα φυσικά συστατικά που αναγνωρίστηκαν στην αρχαιότητα για τις καλλυντικές τους ιδιότητες. Στους αιώνες που ακολούθησαν, διατήρησε τη θέση του ανάμεσα στα ευεργετικά συστατικά της φύσης για το δέρμα, συμμετέχοντας πλέον σε εξελιγμένες καλλυντικές φόρμουλες. Το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης ΚΟΡΡΕΣ απομόνωσε και χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τις Πρωτεΐνες Γάλακτος στο ομώνυμo Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3σε1 το 2011. Απόλυτα συμβατές με την επιδερμίδα, οι Πρωτεΐνες Γάλακτος ενδείκνυνται για τους σκοπούς καθαρισμού και καθημερινής φροντίδας του προσώπου, χάρη στην ενυδατική, τονωτική και θρεπτική τους δράση. Η νέα Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού της ΚΟΡΡΕΣ προσφέρει αυτές τις ιδιότητες μέσα από μία διαφορετική υφή πλούσιας ενυδατικής κρέμας, ήπια για το δέρμα, που το απαλλάσσει αποτελεσματικά από ρύπους και μακιγιάζ, αφήνοντας μία αίσθηση απαλότητας.

Το Γάλα είναι ένα από τα πρώτα φυσικά συστατικά που αναγνωρίστηκαν στην αρχαιότητα για τις καλλυντικές τους ιδιότητες. Στους αιώνες που ακολούθησαν, διατήρησε τη θέση του ανάμεσα στα ευεργετικά συστατικά της φύσης για το δέρμα, συμμετέχοντας πλέον σε εξελιγμένες καλλυντικές φόρμουλες. Το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης ΚΟΡΡΕΣ απομόνωσε και χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τις Πρωτεΐνες Γάλακτος στο ομώνυμo Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3σε1 το 2011.

Απόλυτα συμβατές με την επιδερμίδα, οι Πρωτεΐνες Γάλακτος ενδείκνυνται για τους σκοπούς καθαρισμού και καθημερινής φροντίδας του προσώπου, χάρη στην ενυδατική, τονωτική και θρεπτική τους δράση. Η νέα Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού της ΚΟΡΡΕΣ προσφέρει αυτές τις ιδιότητες μέσα από μία διαφορετική υφή πλούσιας ενυδατικής κρέμας, ήπια για το δέρμα, που το απαλλάσσει αποτελεσματικά από ρύπους και μακιγιάζ, αφήνοντας μία αίσθηση απαλότητας.